Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

semih çelik
    öğrenci
     YOK
     uşak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Yeni Motor Sevdalısı yardıma ihtiyaç var

merhaba arkdaşlar abiler.

herkeste illa ki bir sevda vardır. benimde uzun zamandır istediğim bir şeydi motor. fırsat olmadı para olmadı olmadı yani bir şekilde ama şu sıralar bir motor alıcam. bir kaç soru takılıyor tabi ki kafama öncelikle hemen yazayım alt tarafa

1. uşakta oturuyorum kışı sağlam geçer kar yoktur ama soğuk iliklerinize işleyebilir motora binebilir miyim? ceket alıcam termal içlik kafadan boyuna bir bere. sağlam bir kask iyi bir bot ile rahatsız olmadan binebilir miyim? (uzun mesafeler gitmeyeceğim ama yine de soğuk hava)

2. sizce max5 bin TL ye kadar ne almalıyım. şuan bir arkadaş 4.500 tl ye 10bin de 2013 model lifan lf250-b satıyor sizce bunu düşüneyim mi alayım mı? ( izmir de satışta ve ben 4 yıl kaldım tanıdık motor tamircileri var kontrol ettirebilirim )

3. sizce hangi motorlara bakmalıyım bu fiyata güzel hoş çevreniz de var mı bildiğiniz bu tür iyi diyebileceğiz motor. para hazır peşin peşin beklemekte.

4. motoru uzun süreli kullanıcam memnun kalmam söz konusu tabi ki. Şehirler arası da gitmek isterim ancak 5bin liralık bir motor da gitmez heralde
    asıl gözdem olan motor vstrom her daim.

Cevaplarınızı lütfen esirgemeyin her görüş benim için bir bakış açısıdır lütfen yardımcı olun.

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Lifan ile ilgili pek bilgim yok.5,500 liraya 2. el 2011 ve üstü 250 cc Regal Raptor bulabilirsin.0 km 150 cc de alabilirsin ama ilerde büyütmek isteyeceğin için direk 250 cc almanı tavsiye ederim.150 cc ile uzun yol yapan(200-250 km) arkadaşlar var sıkıntı çekmediler hiç.

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kardeşim öncelikle hoşgeldin bahsettiğin motor benim ilk motorum classic model görünüş konfor ve sağlamlık bakımından çok iyidir ben çok memnun kaldım emin ol sende memnun kalıcaksın bahsettiğin motoru göster eğer problem yoksa fiyatı uygun ben 6 binde 2012 5.250 ye verdim az çok bir fiyat çıkarırsın kafanda.bahsettiğin malzemeleride alırsan zerre soğuk rüzgar işlemez güzel güzel binersin

semih çelik
    öğrenci
     YOK
     uşak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı omer_cip23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim öncelikle hoşgeldin bahsettiğin motor benim ilk motorum classic model görünüş konfor ve sağlamlık bakımından çok iyidir ben çok memnun kaldım emin ol sende memnun kalıcaksın bahsettiğin motoru göster eğer problem yoksa fiyatı uygun ben 6 binde 2012 5.250 ye verdim az çok bir fiyat çıkarırsın kafanda.bahsettiğin malzemeleride alırsan zerre soğuk rüzgar işlemez güzel güzel binersin
    Ömer abi teşekkür ederim görüşün için. artık buralarda olacağım için sürekli başınızı ağrıtıcam kusuruma bakmayın lütfen
    size birazdan resimlerini atıcam ö.mesaj ile bir bakalım olmadı gidip alayım diyorum açıkcası görüntüsü ve aksesuarları hoşuma gitti öyle dolaşırken burayı gördüm girdim yazdım birşeyler
    abi zaten motora gidecek para aşşa yukarı belli ama giyeceğim kıyafetler da en az 1500 tutacak gibi geliyor iyi bir kask zaten 250 lira kafadan ceket alsam 600 liraya ee elviden 150 lira termal içlik 100 iyisi. bere de aşşa yukarı 50 tl desek aşşa yukarı bir şey çıkıyor.
    Alıntı Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lifan ile ilgili pek bilgim yok.5,500 liraya 2. el 2011 ve üstü 250 cc Regal Raptor bulabilirsin.0 km 150 cc de alabilirsin ama ilerde büyütmek isteyeceğin için direk 250 cc almanı tavsiye ederim.150 cc ile uzun yol yapan(200-250 km) arkadaşlar var sıkıntı çekmediler hiç.
    Bahadır kardeşim öncelikle görüşün için teşekkür ederim.
    açıkcası hevesliyim yapabilirim de uzun yol biraz cesareti fazla olan ve doğada kamp v.s işlerini seven birisiyim. hani fizana kadar yolun var derler ya hah işte motorla giderim :D

Özgür Bayram
    Muhasebeci
     RR DAYTONA 350 SİYAH
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Merhabalar semih öncelikle aramiza hoşgeldin senin gibi motosiklet sevdalilarini aramizda görmek büyük mutluluk.

Sizin oralarin havasi malum karasal iklim ne kadar soğuk olabilecegini az çok tahmin edebiliyorum çok sıkı giyinmene rağmen motosiklet üstünde muhakkak üşürsün o yüzden kışın çok dikkat eymrn lazım
    Eğer sıfır motor almak istiyorsan regal raptor dd 150 model motosikleti düşünebilirsin
    Yok fark etmez ikici el olur diyorsan yine regalraptor 250 cc klasik modeli aradigin fiyatlara bulabilirsin ve bu iki makinada uzun yolda sana pek sıkıntı yasatmaz ve emin ol memnunda kalırsın.

Umarım en kisa zamanda guzel bir makina alırsın

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yalnız şu lifanı ben yeni gördüm regal raptor dd250e-9b den bahsediyordum ben onu soruyorsun sandım lifan hakkında burda pek bilgi sahibi bulabilceğini sanmıyorum ama regal raptoru sonuna kadar destekliyebiliriz aklında soru işareti dahi olmasın

bluewine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Şahin Meriç
    Raptor Riders Bilgi İşlem Asistanı
     DD150E-2
     İstanbul-Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Aynen,uzun süre değiştirmeden kullanmak istiyorsan 150 lik alma bence,ben alalı 3 ay olmadı ama daha şimdiden yükseltmek istiyorum benim 150 lik ile Eskişehir'e gidip geldim,titreşimden kaynaklanan egzos vidası düşmesi dışında hiç bir sorun çıkmadı.Ona da sorun denilirse tabi Yani şehirler arası problem olmaz,yanında birileri de olursa daha iyi olur.benim gibi yanında seninle süren 25 kişi olursa mesela,sorun diye bişey olmuyor

semih çelik
    öğrenci
     YOK
     uşak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı özgürr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar semih öncelikle aramiza hoşgeldin senin gibi motosiklet sevdalilarini aramizda görmek büyük mutluluk.

Sizin oralarin havasi malum karasal iklim ne kadar soğuk olabilecegini az çok tahmin edebiliyorum çok sıkı giyinmene rağmen motosiklet üstünde muhakkak üşürsün o yüzden kışın çok dikkat eymrn lazım
    Eğer sıfır motor almak istiyorsan regal raptor dd 150 model motosikleti düşünebilirsin
    Yok fark etmez ikici el olur diyorsan yine regalraptor 250 cc klasik modeli aradigin fiyatlara bulabilirsin ve bu iki makinada uzun yolda sana pek sıkıntı yasatmaz ve emin ol memnunda kalırsın.

Umarım en kisa zamanda guzel bir makina alırsın
    Abi öncekle hoşbulduk teşekkürlerimi sunarım sizlere
    aklımda açıkcası regal raptor var işte biraz acele etmeyeyim diyorum
    sahibinden falan baktım 5bin tlye kadar pekte hoşuma giden olmadı açıkcası burada yardımcı olan satıcı olan elbet vardır dedim geldim
    sıfır olması önemli değil abi bu arada hiç farketmez temiz olduktan sonra işimi görür 150 alırsam eminim yaz gelmeden ben 250ye geçerim.
    yalnız şu lifanı ben yeni gördüm regal raptor dd250e-9b den bahsediyordum ben onu soruyorsun sandım lifan hakkında burda pek bilgi sahibi bulabilceğini sanmıyorum ama regal raptoru sonuna kadar destekliyebiliriz aklında soru işareti dahi olmasın
    Abi Bana regal raptor da olur hani şekil olarak birbirlerine benziyorlar iç detaylarını sizlerden öğrenmeye geldim tamamen bilgiye açım bu konuda

semih çelik
    öğrenci
     YOK
     uşak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı bluewine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen,uzun süre değiştirmeden kullanmak istiyorsan 150 lik alma bence,ben alalı 3 ay olmadı ama daha şimdiden yükseltmek istiyorum benim 150 lik ile Eskişehir'e gidip geldim,titreşimden kaynaklanan egzos vidası düşmesi dışında hiç bir sorun çıkmadı.Ona da sorun denilirse tabi Yani şehirler arası problem olmaz,yanında birileri de olursa daha iyi olur.benim gibi yanında seninle süren 25 kişi olursa mesela,sorun diye bişey olmuyor
    Şahin abi teşekkür ederim bilgilerin için
    Yanımda o kadar kişi olur mu bilmiyorum uşakta var gruplar ama içlerine beni alırlar mı o da var çünkü hepsi 35 yaş üstü neredeyse Bir de yanımda olmaz o kadar kişi ama arkamda olur o konuda garanti var 2 kişi de motor üstünde çok uzağa gidemeyiz heralde :D

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kardeşim bizim dd250e-9b var su soğutmalı balansörlü yani titreşim 0 denecek kadar az bunu 250 cc makinalarda pek bulamazsın artçılı artçısız çok rahat binebilirsin ve motoruna iyi baktığın sürece uzun km lerde yapabilirsin bizim aramızda bir çok örneği var yeterki güzel bak makinana elin hep üstünde olsun seni kolay kolay yolda bırakmaz forumda biraz araştır istersen kullanan arkadaşlardan tavsiyelerini al pişman olmazsın

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)