Öncelikle içine en çok sinen, seni üzmeyecek olan motora en kısa zamanda ulaşman dileğimle sorularını cevaplayayım.
1- Ben Gaziantep deyim. Gaziantep karasaldır.. Kar yağar ama kalmaz yerde akşamları eksiye düşer.. Gündüz yüzünü acıtır soğuk.. Bi nevi ankara gibi ama Ankaradan az daha ılıman diyelim.. Ben Şubat ayında mart ayında motor kullandım Gaziantep de.. iyi giyinmezsen tek kelimeyle donarsın dostum.. Lanet edersin.. O leş gibi kokan 1000 kişinin sıkış tıkış bindiği dolmuş otobüs sana cennet gibi gelir araban yoksa:mrgreen: Söylediğin ekipmanla çok bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama kişisel tercihim kışın motor'a binilmez. Ya da ben çok nazlıyım bilmiyorum:mrgreen: Ama motor KIŞIN alınır. Onun için her ne alacaksan ekim- kasım-aralık-ocak gibi al.. En çok 6 ay yatar nisan da yollara düşersin
2- Şimdi lifan sürmedim ama gördüm. Dragstar 250 klonu.. Performansı nasıldır bilmiyorum. Ona 5500 civarı para verene kadar üstüne 2500 daha koy temiz suzuki vl 250 al. 1500-2000 koy daytona 250 al. Paranı çarçur etme.. Paran yoksa da yeterli alma hemen.. para biriktir.. Şimdi lifan alacan sonra satmaya çalışacaksın, satamayacaksın. Hem değerinden düşecek hem 2. el, senden önceki adam nasıl sürdü, naptı bilmiyorsun. İnternet de de çok bi bilgi yok hakkında lifan'ın. Buralarda da kullanıcısını bulamazsın. Emin olmadığın bir marka..Tercih senin.. Gelelim regal raptor'a.. Bence kesinlikle 150lik alma.. Önümüzdeki haziran da sahibinden'e koyarsın.. Yetmez çünkü.. Ben daytona 250 aldım sıfırdı aldığımda.. 6 ay aktif sürdüm sattım sonra.. Motor böyledir.. Hep daha iyisini istersin imkanların doğrultusunda.. büyütmeye çalışırsın.. Dediğim gibi 250'likten şaşma başlangıç için.. en yakın tarihli bi 250 klasik al temizinden..
3- Az daha koyup suzuki intruder vl 250 , orjinal gerçek dragstar 250, daytona 250, spyder 250.. İlla param bu çıkamam diyorsan Dediğim gibi 250'likten şaşma başlangıç için.. en yakın tarihli bi 250 klasik al temizinden..
4- Şehirler arası tamamen sana kalmış.. 150'lik motorla yola çıkıp bi sürü yol yapan da var başına bişey gelmeden. 650 dragstarla yolda kalanda var. Ama ben 150lik makina alıp ş.arası yola çıkmam. Hele artçılı hiç çıkmam.. 250 klasikle çıkabilirsin.. Zorlanmadan 90la iki kişi rahat sürer gidersin. Ama 100ü geçtinmi motor bağırmaya başlar. Onun için bence raptor dışındaki çinlileri düşünme.. Hem kalite, hem elden çıkarma kolaylığı bakımından raptor bitanedir.
İnşallah senin için hayırlısı ne ise olur. Allah gönlüne göre versin.![]()

Yamaha XVS 650 A Dragstar
gaziantep
A Rh (-)