Kamil bey,
2 hafta öncesine kadar bende daytona 250 kullanıcısıydım. 350 cc hiç kullanmadım. Ama daytona 250 tek kişilik kullanımlarda ve şehir içinde artçılı kullanımlarda rahat bir motor olmasına karşın gidiş dönüş 500 km üstü uzun yola çift kişiyle gelecek bir motor değil şahsi kanaatim. Herşeyden önce artçı selesi çok rahatsız muhakkak ona bir destek yaptırmanız gerekli. ve motorun ideal gittiği sürat 80-90 km. Artçılı veya artçısız 100 km hızı gördünüz mü totonuz keşküle dönüyor :mrgreen:
Onun için uzun yol yapmak varsa aklınızda ve regal raptor alacaksanız 350 alın derim. Gerçi çok konusu geçiyor burada ama 250'lik hyosung gv 250 ler var. Ben tipini çok beğeniyorum ( belki dragstar'a benziyor ondandır :mrgreen: ) ama motoru çok sorunsuz kullananlar olduğu gibi sıfır alıp 1000 km olmadan beyin değiştirmek zorunda kalan servisten çıkamayan insanlarda var. Onun için hyosung biraz sıkıntılı![]()
Tüm bunlar bi yana arttırabiliyorsanız bütçenizi 13-14 seviyelerine çekebilirseniz temiz 2. el japonlarda düşünülebilir.

Yamaha XVS 650 A Dragstar
gaziantep
A Rh (-)