bende fullface kullanılmasından yanayım nazi kaskı herkezin dediği gibi chopper tarzı motorlarda her ne kadar vazgeçilmez bir aksesuar olsada istanbulda yaşıyoruz arkadaşlar bunun şakası yok
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda Shadow 750
İstanbul
A Rh (+)bende fullface kullanılmasından yanayım nazi kaskı herkezin dediği gibi chopper tarzı motorlarda her ne kadar vazgeçilmez bir aksesuar olsada istanbulda yaşıyoruz arkadaşlar bunun şakası yok
RR DAYTONA 250cc
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Ben de bu sıralar hafif bir kapalı kask arayışındayım, daha önce sadece bir saat kadar kullanmışlığım var ve alışkın olmadığım için bana çok zor gelmişti, şimdi mecbur alışmaya çalışacam.
Fakat aklıma hep şöyle bir soru takılıyor - tamam kapalı kasklar kaza anında çok daha iyi koruyor fakat bir yandan da görüşümüzü ve kontrolü etkilediği için kaza riskini arttırmaz mı?
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)Arkadaşlar bu başlığı kaskin koruma olayını tartışmak için açtım. Ürün satin almak isteyen veya begeniye sunmak isteyen online geyik üzerinden devam etsin. Anlayışınız için teşekkürler saygılar ve sevgiler.
Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Kesinlikle önemli bir konuya değinmişsin özgür. Özgür'ünde anlattığı gibi ufak çaplı bir kazada bile eğer kaç haftadır arayıpta bulamadığım nazi kaskını bulmuş olsam ve kafamda ki shark yerine o olsaydı çok daha vahim sonuçlar doğacağı ap açık ortada. Özellikle celil abinin acı tecrübesi de üstüne eklenince Klüp kurallarına eklenmesi için nazi kasklı sürüşü yasaklayacak bir madde oylamaya sunasım geliyor tamam özgürlük vs. ama ben bu klüpteki kimseyi lafta sevmiyorum gerçekten başına böyle birşey burada ki kimsenin gelsin istemem. Hayatta ki en kötü şey pişmanlık arkadaşlar...
Tamam beyler vurmayın yeteralmıyoruz, sonuna kadarda haklısınız, amacım özenmek veya özendirmek değildi. Allah hepimizi kazadan uzak tutsun
Konu nenickila tarafından (26.September.2014 Saat 19:21 ) değiştirilmiştir.
RR DAYTONA 250
İzmir
A Rh (+)yazın başıydı ve kasksız evden çıktım..foçaya gidiyordum trafik polisini gördüm döndüm eve kaskımı pantolonumu ceketimi giydim..ve akşam dönerken kaza yaptım..evet bu kadar basit arkadaşlar..bi şans eseri kurtuldum..normalde hiç yapmadığım şeyi yapıp eve döndüm..kaza ne zaman sizi bulur hiç bilemiyorsunuz...200 metre için bile olsa lütfen full face ve güzel bir kask kullanın..
SÜRMEN İÇİN YAŞAMAN LAZIM..ÖNCE GÜVENLİK..
DD350E-6 Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Nazi kask gerçekten çok tehlikeli. Kullanmayın derim
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)Anladığımız kadarıyla nazi kask pişmanlıktır.
DD350E-6 Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Evet kullanmayin derim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)