Gelemiyecegim dedim fakat bu organizasyonu kaciramazdim islerimi yarıda biraktim iyiki de katildim gelen herkese teşekkürler.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
kawasaki vulcan s
İistanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Gelemiyecegim dedim fakat bu organizasyonu kaciramazdim islerimi yarıda biraktim iyiki de katildim gelen herkese teşekkürler.
Honda Shadow 750
İstanbul
A Rh (+)organizasyon süper engin abi evinin kapılarını açtı ayrıyetten teşekkür ediyorum orda bulunan bulunamayan hepiniz ayrı ayrı özelsiniz benim için fotolar süper celil abi ömer abi ve özgür kardeşimin ellerine sağlık![]()
DD 250E-6C
istanbul
A Rh (-)Super bir gundu herkese cok tesekkur ederim Engin abi ozellikle sana evini actigin icin bi kusur islediysek affola. Arada sirada tekrarliyalim bu mangal isini kesinlikle (Engin abinin evinde degil tabiki) cok guzeldi cok eglendik![]()
Yamaha XVS 950 Midnightstar
İstanbul - İçerenköy (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Eğitimdeydim hafta sonu, şimdi gördüm. Raptor Riders yine öttürmüş ;) afiyet bal şeker olsun...
Hyosung GV 250
İstanbul
A Rh (+)Hafta sonu izinlerim kaldırıldğı için çok üzgünüm dahada üzücü olan değerli abilerim ve kardeşlerimle ile birlikte olamayacağım korkusu sardı dört bir yanı mı?Bu arada köfteler çok güzel gözüküyor:(

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Ömer ve Özgür resimler çok iyi Emeğinize sağlık![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)