Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Zafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zafer Ayvaz
    makina
     🤟🤟🤟🤟🤟
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,754
    Beğenilmiş
    1,318
    Alıntı ctrk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Herkeze iyi günler. Gecen gün otobanda gelirken 2014 daytona 350 nin arka zincirin üstündeki krom kapağın işaretlediğim tarafındaki vida yolda düşmüş. Kendim Somunlu vida taktım oraya. Aklıma takılan konu Spyderlarda önde iki vida var vidaların altında plastik zincir ses önleyici varmış. Daytonalarında işaretlediğim kısımda varmı acaba servise sordum daytonalarda yok dediler ama yinede kullanan arkadaşlara sormak istiyorum ?
    Slm canturk takoz senin resim uzerinde isaretledigin yerde degil spyder ve daytona parcalari uyumlu hangi servis se giyorsun bilmiyorum ama o servise gitme artik takoz on disliye yakin kisimda on zincir korumayi sokersen ordaki tokozu goreceksin zaten senin isaretledigin arka buyuk dislinin ordaki zincir koruma.

ctrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cantürk Sevinç
    Bilgisayar
     Daytona 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı zafer46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Slm canturk takoz senin resim uzerinde isaretledigin yerde degil spyder ve daytona parcalari uyumlu hangi servis se giyorsun bilmiyorum ama o servise gitme artik takoz on disliye yakin kisimda on zincir korumayi sokersen ordaki tokozu goreceksin zaten senin isaretledigin arka buyuk dislinin ordaki zincir koruma.
    Ön dişliye yakın zincir koruma kapağında takoz var onu biliyorum. Spyderlarda ve eski model daytonalardada arka zincir koruma kapağındada uzun lastik takoz var onuda biliyorum. Yeni model daytona ile eski model daytonalarda arka zincir koruma kapağı farklı.. Güneşli servise gittim orada biraz kafam karıstı yeni modellerde bir usta var dedi öbür usta yok dedi. Bende içim rahat olsun dedim eski daytonalarda olan uzun lastikten aldım arka dişlideki zincir korumasını söküp 2. bir delik açtım ve uzun lastik takozunu montaladım ne olur ne olmaz diye eski daytonalardaki gibi yaptım resim temsilidir..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)