Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    ctrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cantürk Sevinç
    Bilgisayar
     Daytona 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Daytona Zincir Koruma Kapağı

Herkeze iyi günler. Gecen gün otobanda gelirken 2014 daytona 350 nin arka zincirin üstündeki krom kapağın işaretlediğim tarafındaki vida yolda düşmüş. Kendim Somunlu vida taktım oraya. Aklıma takılan konu Spyderlarda önde iki vida var vidaların altında plastik zincir ses önleyici varmış. Daytonalarında işaretlediğim kısımda varmı acaba servise sordum daytonalarda yok dediler ama yinede kullanan arkadaşlara sormak istiyorum ?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Merhaba Cantürk Spyder ve Daytona'da o vidanın altında zincirin koruma saçına vurmasını engelleyen küçük lastik takozu var

Cantürk Sevinç
    Bilgisayar
     Daytona 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Celil abi bnm o kisimda bi tane vida var. Servis bana bugun takozdan verdi uzun lastik gibi iki ucundada vida cikintisi var. Ama benim motora olmadi spyderlere oluyomus. Birde kare seklinde lastik takozu var ortasi delik. Celil abi internette resmi varmi goruyimde ona gore aliyim serviste bilmiyor

İlker Akgül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İlker Akgül
    Hemşire
     VİRAGO 535
     Antalya
    Beğenmiş
    382
    Beğenilmiş
    144
    ben o lastik takazun üstüne ekstra 1 cm kalınlıkta çift taraflı bant döşedim yinede zincir sesi kesilmedi ben geriyorum o salıyor zincir sesinden deli oluyorum başka çözümü olan varmı bu gün çok sordum galiba herkeze iyi akşamlar raptor ailesi

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı İlker Akgül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben o lastik takazun üstüne ekstra 1 cm kalınlıkta çift taraflı bant döşedim yinede zincir sesi kesilmedi ben geriyorum o salıyor zincir sesinden deli oluyorum başka çözümü olan varmı bu gün çok sordum galiba herkeze iyi akşamlar raptor ailesi
    Malesef zincirin koruma saçına değme sesi hepimizde var çünkü bizim makinaların zincir boyu piyasadaki her makinadan daha uzun olduğundan esneme payı fazla onun için koruma saçına değiyor
    Zincirin ses yaptığı tam değdiği yer zincirin motor bloğuna girişdeki kromaj kapağın ağzı içeriden oraya bir takoz yapışırırsan sesi kesebilirisin

Zafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zafer Ayvaz
    makina
     🤟🤟🤟🤟🤟
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,754
    Beğenilmiş
    1,318
    Alıntı ctrk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Herkeze iyi günler. Gecen gün otobanda gelirken 2014 daytona 350 nin arka zincirin üstündeki krom kapağın işaretlediğim tarafındaki vida yolda düşmüş. Kendim Somunlu vida taktım oraya. Aklıma takılan konu Spyderlarda önde iki vida var vidaların altında plastik zincir ses önleyici varmış. Daytonalarında işaretlediğim kısımda varmı acaba servise sordum daytonalarda yok dediler ama yinede kullanan arkadaşlara sormak istiyorum ?
    Slm canturk takoz senin resim uzerinde isaretledigin yerde degil spyder ve daytona parcalari uyumlu hangi servis se giyorsun bilmiyorum ama o servise gitme artik takoz on disliye yakin kisimda on zincir korumayi sokersen ordaki tokozu goreceksin zaten senin isaretledigin arka buyuk dislinin ordaki zincir koruma.

Cantürk Sevinç
    Bilgisayar
     Daytona 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı zafer46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Slm canturk takoz senin resim uzerinde isaretledigin yerde degil spyder ve daytona parcalari uyumlu hangi servis se giyorsun bilmiyorum ama o servise gitme artik takoz on disliye yakin kisimda on zincir korumayi sokersen ordaki tokozu goreceksin zaten senin isaretledigin arka buyuk dislinin ordaki zincir koruma.
    Ön dişliye yakın zincir koruma kapağında takoz var onu biliyorum. Spyderlarda ve eski model daytonalardada arka zincir koruma kapağındada uzun lastik takoz var onuda biliyorum. Yeni model daytona ile eski model daytonalarda arka zincir koruma kapağı farklı.. Güneşli servise gittim orada biraz kafam karıstı yeni modellerde bir usta var dedi öbür usta yok dedi. Bende içim rahat olsun dedim eski daytonalarda olan uzun lastikten aldım arka dişlideki zincir korumasını söküp 2. bir delik açtım ve uzun lastik takozunu montaladım ne olur ne olmaz diye eski daytonalardaki gibi yaptım resim temsilidir..

Mezarkabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre
    Memur
     Regal Raptor 250e-6c
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Selam arkadaşlar.. Benimde 2013 Model Daytonam var. Ankarada yaşıyorum. Celil Abi de bilir Aynı zincir sesi ebnden de geliyodu. Zincir alt tarafta bulunan yatay amottisöre sürtüyodu. Servise gittim.. Zincir muhafazasını söküp oraya avcumun içi kadar bir parça kaynattı. Ve oraya zincirin üzerinde dönebilmesi için sert plastikten bir makara yaptı. Evet zincirim sürtmüyo şu an ama motor hareket halindeyken zincirin üzerinden geçtiği plastik makaraya teması durumunda yoğun bir ses çıkıyo. Usta 400 km ye alışır zincir yer yapar kendine dedi. Hala ses gelirse de daha yumuşak bir makara ya da zincirin üstünde döndüğü çarklara benzer daqha ufak bi çark koyarız oraya dedi.. Şu an bekliyorum 400 km olmasını sonuçtan haberdar ederim..

dragut_60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Akif ZİLCİ
    Uzman Jandarma
     Regal Raptor Daytona 350
     Muğla
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    arkadaşlar zincirin değdiği muhtemel yerlere (ön ve arka koruma kapaklarının üst iç tarafına şamyel kesipte yapıştırsak olmaz mı?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı dragut_60 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar zincirin değdiği muhtemel yerlere (ön ve arka koruma kapaklarının üst iç tarafına şamyel kesipte yapıştırsak olmaz mı?
    Şamyel zayıf kalır ama dayanıklı kauçuk parça bulur yapıştırırsanız olur

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)