Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Buğra Şener
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250e-10
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Question Şanzıman sorunu ve conta takımı

Merhabalar. Ben Ankara'da yaşayan bir Regal Raptor dd250e-10 kullanıcısıyım. Bundan 2 ay kadar önce motorum düşük süratte giderken kendini kitledi ve durdu, motoru bir şekilde Ankara Regal Raptor yetkili servisi Işıl Motors'a götürdük ve şanzımanın çoğu parçasının deforme olduğunu/kırıldığını değişmesi gerektiğini söylediler. 10-15 gün kadar sonra motoru aldım şanzımanı 835 tl karşılığında yaptılar.
    İki hafta öncesine kadar sorunsuzca kullandığım motordan bir anda yağ sızmaya başladı. Başka bir motor servisine götürdüm ve bunun tamamen şanzımanı takarken yapılan bir montaj hatası olduğunu,motor bloğunun altındaki conta takımından geldiğini ve servisin bunu yapması gerektiğini söyledi. Ancak bugün ışıl motors'a gittiğimde onların biraz daha farklı düşündüğünü gördüm, "pazartesi getir açalım bakalım ama bizden kaynaklı değildir,öyle olsa şanzıman ilk yapıldığında yağ sızdırırdı","sen cebine 200 liranı koy öyle gel,motoru ezmişsiz zorlamışsın ondandır" gibi şeyler söylediler.
    Şimdi sizden ricam bu konu hakkında bilginiz varsa lütfen paylaşmanız. Daha yeni takılmış conta takımından neden yağ sızar? Başına buna benzer bir olay gelen hiç oldu mu?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Buğra aramıza hoş geldin
    Makinanın şanzuman kitleme olayı makina sıfır değilse eski sahibinin veya senin dişlileri zorlanıp yara alması sonucunda kırılmasından kaynaklanmış olabilir
    Makina yapıldığında contalarda sıkıntı olsa kaçırma yapması lazım tabi birde orjinal conta kullanmamışlarsa yan sanayi bir conta uydurdularsa 2 ay sonrada kaçırma yapabilir ama bunu ispatlayamayız ayrıca conta değişimi için 200 tl bence fazla altenatif fiyat alman iyi olur ankarada 2 yetkili servis var ama açıkcası ikisinide tavsiye edemiyoruz istersen konuyu RR merkeze distribütöre emre ltd ye iletebilirsin belki bir sonuç çıkar tel: 0212 656 2 656 kolay gelsin

Buğra Şener
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250e-10
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hoşbuldum ve çok teşekkür ederim yardımınız için arayayım bir belki sonuç çıkar. iyi akşamlar dilerim

benal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

benal
    memur
     YOK
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    kardeş geçmiş olsun neticeden bilgi verebilir misin nedir son durum.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)