Merhabalar. Ben Ankara'da yaşayan bir Regal Raptor dd250e-10 kullanıcısıyım. Bundan 2 ay kadar önce motorum düşük süratte giderken kendini kitledi ve durdu, motoru bir şekilde Ankara Regal Raptor yetkili servisi Işıl Motors'a götürdük ve şanzımanın çoğu parçasının deforme olduğunu/kırıldığını değişmesi gerektiğini söylediler. 10-15 gün kadar sonra motoru aldım şanzımanı 835 tl karşılığında yaptılar.
İki hafta öncesine kadar sorunsuzca kullandığım motordan bir anda yağ sızmaya başladı. Başka bir motor servisine götürdüm ve bunun tamamen şanzımanı takarken yapılan bir montaj hatası olduğunu,motor bloğunun altındaki conta takımından geldiğini ve servisin bunu yapması gerektiğini söyledi. Ancak bugün ışıl motors'a gittiğimde onların biraz daha farklı düşündüğünü gördüm, "pazartesi getir açalım bakalım ama bizden kaynaklı değildir,öyle olsa şanzıman ilk yapıldığında yağ sızdırırdı","sen cebine 200 liranı koy öyle gel,motoru ezmişsiz zorlamışsın ondandır" gibi şeyler söylediler.
Şimdi sizden ricam bu konu hakkında bilginiz varsa lütfen paylaşmanız. Daha yeni takılmış conta takımından neden yağ sızar? Başına buna benzer bir olay gelen hiç oldu mu?

Regal Raptor DD250e-10
Ankara
0 Rh (-)