herkese selam DD50 E almayı dşünüyorum bilgilerinizi bekliorum bu motor hakkında.....
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Cbf 250
Yalova
A Rh (+)herkese selam DD50 E almayı dşünüyorum bilgilerinizi bekliorum bu motor hakkında.....
Cbf 250
Yalova
A Rh (+)çok güze bir motor ama görünüşüne göre biraz hafif...fiyatıda gayet uygun..Bu motora sahip olan varsa tecrübelerini yazarsa iyi olur..şimdiden tşkeler:D
GuŞum+Ben=OH İşTe hayat...
fdgdfg dsfgdfg
İstanbul
A Rh (+)bu motor yok türkiyede boşuna heveslenme zaten olsaydıda alma derdim zira süs bu süs al vitrine koy evde dursun
Cbf 250
Yalova
A Rh (+)rr 100 ler nasıl o da mı süs için alınmalı
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Valla süs için omasada belli bir süre sonra yetmemeğe başlıyor Sitede daha evvel kullanan arkadaşlar var onlar daha yardımcı olur herhalde ama tavsiye etmem.Bak İnci örtmenim bile modifiye yaptı motoru 200 lük oldu
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Cbf 250
Yalova
A Rh (+)yetmemeye başlaması doğru ama beim yetecek kadar bile motorum olmadı....:D..fiyatıda uygun biraz ondan söyledim..motor büyüdükçe kontrol etmek zorlaşırmı motoru??
Kawasaki 1999 VN 800
İzmir
0 Rh (+)Bazı şeyler bir defa alınır ve vergi vesaire bir defa verilir diye düşünüyorum.İkinci el uygun motorlar bulabilirsin.Almışken 250 cc al derim diğerleri ilerde yetmezse tekrar vergi ve vesaire masraflarına yazık olur.Ama gene de sen bilirsin.
Cbf 250
Yalova
A Rh (+)iyi hoşta hocam 2. elde içime sinmiyor hani..
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)e güzel kardeşim motorun m sinden anlamıyorsun anladığım kadarı ile hiç motor alma işine kalkma yoksa dertsiz başına dert alırsın derim sen ilk önce varsa bir motorcu arkadaşına ard cılıkla başla .... tabii bu durumda motora nasıl binilir rüzgara nasıl göğüs gerilir motosiklet sürüş tekniği ..yol bakımı.motosiklet bakımı vs.vs.... bunları iyice bir öğren sonra al derim ((yoksa maddi ve manevi yönden yıkılırsın))) tabii o zaman ne alacağını bilinçli olarak sen karar verirsin....ha bide sıfır motora vereceğin paranın yarısına temiz kullanılmış bi ikinci el al derim çünkü kısa zamanda herşeyinle büyük motor özentisi başlayacak ....dhnsyd Nickli Üyeden Alıntı
her neyse dost acı söyler hesabı sakın alınma bizimkisi sadece tavsiye yinede takdir senin
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Cbf 250
Yalova
A Rh (+)iyide hocam ben anlıyorum diye ortalıkta dolaşmıyorum..bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp..herkes anasının karnında öğrenmiyorki.Bi yerden başlamak lazım.ipin ucunu bir yerden tutmak lazım..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)