Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 4 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu
Toplam 63 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

ÇeLeBi MuRaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izzet murat muslu
    işçi
     RRaptor
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Kino baba motor sevdasına dedim yanlış anlama.Valla abi bana karbürator dediler solventli benzin yüzünden diyaframlar deforme oldu dediler.Bakalım ne olucak..
    IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    anladım celebim muratım yani bir bu olaydan dolayı motor sevdasına nokta konurmu?

bende bunu derim ahaaa agresus da satacam diyor scooteru toplatıyom der..

allah allah

izzet murat muslu
    işçi
     RRaptor
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Abi walla bezdim 1 hafta oldu motor halen daha yatıyor.Bu gün aradım Altan motoru Sarıkayalardan cevap bekliyoruz dediler olumlu veya olumsuz.Bekliyoruz..
    IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY

agresus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Muratım nedir yani... hani bu adamlar sarıkayalarla konuştuydu .. hani sarıkayalar parça gönderiyolardı bila bedel... herkesler yalancı yawww.. olm.. makinenin sorunu karbüratörden diil diyo bak gökhan abi... bi şekilde göndersin buraya bakalım diyo...
    SSUUUUuuu...!

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar milletin demesine bakmayın herkes kendi motorunun arızasını bilecek bildiği yönden tamir ettirme yoluna gidecek bilmiyen motoruna binemiyecek işte durum bakın ben ne diyordum benim motorda takur tukur ses var diye sarıkayalara (yani denizliye fabrikaya )gidecekti sonra servisteki usta göndermeye gerek yok tamam senin istediğin türde burda bakalım dediler ve dediğim yere doğruldular ben başından beli piston silindire vuruyo diyordum yok olmaz diyorlardı ( aslında bilmiyorlar ben 1975 yılından beri bu konulardada yetişdirildiğimi **** elk...elkt... ve motorlar..araçlar...) ve motor 3500 den sonra 4200 km.de tekrar söküldü ve durum aşağıdaki resimde pistonlar silindire vurması ve takur tukur vuruntu ve ses eh artık fazla açıklama yapmayım servislere ayıp olur valla sebebide resimden sonra yazayım

bir piston üzerindeki vuruntu

iki piston üzerindeki vuruntu

ve vurma noktası silindirlerin alt kısmı size göre baktığınız üst yer pistonların silindire girme yerleri

ve motorumun dağınık bütün parçaları

evet buna sebebmi çokkkkk artık bir toplantımızda beraber olduğumuz arkadaşlarla anlatarak tartışırız

ustam dağıttığı gibi sarıkayaların yeni gönderdiği parçalarla toplıyacak bakalım nasıl olacak göreceğiz
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    yavv agesusum .. sıkıntın olduğunu hissediyordum zaten.. :( elimizden bişey gelirmi sen onu söyle...sıkıntın aşılamayacak kadar büyük değildir inşallah...cenabı allah darda koymasın kardeşimi.. :( :( :(
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

agresus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Allah razı olsunkardeşim... Şükür Elhamdülillah... sıkıntıyı veren Mevlam demanınıda gönderir... Mevlam cümlemizi darda koymasın...

Gomtanım sen o işi Ali ye bırakırsan yanmışsın.. tikkat et... hayır adamın suçu diil... adam sadece usta diil...
    SSUUUUuuu...!

izzet murat muslu
    işçi
     RRaptor
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Volkan abi bana adamlar telde yolladık parça bekliyoruz dediler.Hatta Tüyaptaki fuar dönüşü uğradım dükkana piknikteydiniz konuştum adamlarla tamir takımları veya karburatörün yenisi yollicaklar dediler.Walla artık çileden çıkıyorum ya motorda büyük bir sorun var beni başlarından bir türlü savmaya çalışıyolar yada ne bilim.Ustalarda ahilik kalmamışki arkadaş tutan tutana geçirmeye kaz gibi yolmaya çalışıyor.İki karbürator 400$ olurmu yaa soruyorum.İyi o zaman japon binenler yandı.Şimdi benim canım yandı diyede demiyorum bu adamların yani sarıkayaların sloganı ucuz parça bol parça ne oldu altı üstü çinde yapılmış bir motor TR gelişi nedirki eminim çok ucuza fiyatlara geliyordur.Yeşilköye giderken sahilde benzin aldım OPET ten başıma gelenlere bak.Benim sadece sizden tek bir isteğim var alper ve yaşar komtanım işi yokuşa süreceklerse bende adli yönü neyse elimden geleni yapıcam.

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Yaşar Baba, sen '75 mezunu musun ya. Hay maşallah

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Hele şükür komutanım ya sonunda neticeye varılacak yani, bide murat arkadaşımızın derdi çözümlense iyi olacak, hepberaber baskı yapalım arkadaşımız yalnız kalmasın, fax telefon ne grekiyorsa yapalım, mektup yazalım, ben gerekirse taksim meydanında ateş yakıp dumanla haber gönderiyim denizliye yapalım işte birşeyler, bugün murat yarın belki biz, birlikten kuvvet doğar çünki.

Sayfa 4 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)