Öncelikle herkese iyi forumlarrr. Tanışma başlığını bulamadım maleseff. İsmim Emre. Ankarada yaşıyorum arkadaşlar. Bundan 4 gün önce ilk motorum olan daytona (250-6c) ' ma kavuştum. Henüz yeniyim anlayacağınızŞöyle bir sorum olacak. Motorun kontağını açtığımda 1. viteste 15 km hıza ulaştığımda 2. vitese geçiyorum. Malum 2. vites geçiş vitesi olduğu için fazla gazlamadan takribi olarak 25 km hıza ulaştığımda 3. vitese geçiyorum. Şehir içinde ve şu an içinde bulunduğumuz hava şartları neticesinde 3. viteste 30 40 50 km aralığında seyir ediyorum. Fakat 30 ila 40 km hızları arasında sanki ön taraftan lokur lukur sesler geliyo. Geçen c tesi günü de motoru aldığım günün ikinci günü ışıl motora gittim motorun gevşeyen vidalarını sıktırdım vs. Fakat o zaman o sesi hissetmemiştim. Şu an aklıma çok takılıyo ve moralim bozuldu anlayacağınız. Bu ses nedir kim çözer nasıl giderilir yardımcı olursanız çok sevinirim. Özellikle celil abi sizin de konuya dahil olmanızı bekliyorum saygılar....

Regal Raptor 250e-6c
Ankara
AB Rh (+)
Şöyle bir sorum olacak. Motorun kontağını açtığımda 1. viteste 15 km hıza ulaştığımda 2. vitese geçiyorum. Malum 2. vites geçiş vitesi olduğu için fazla gazlamadan takribi olarak 25 km hıza ulaştığımda 3. vitese geçiyorum. Şehir içinde ve şu an içinde bulunduğumuz hava şartları neticesinde 3. viteste 30 40 50 km aralığında seyir ediyorum. Fakat 30 ila 40 km hızları arasında sanki ön taraftan lokur lukur sesler geliyo. Geçen c tesi günü de motoru aldığım günün ikinci günü ışıl motora gittim motorun gevşeyen vidalarını sıktırdım vs. Fakat o zaman o sesi hissetmemiştim. Şu an aklıma çok takılıyo ve moralim bozuldu anlayacağınız. Bu ses nedir kim çözer nasıl giderilir yardımcı olursanız çok sevinirim. Özellikle celil abi sizin de konuya dahil olmanızı bekliyorum saygılar....