Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    eddwards - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hasan kalın
    Memur
     triump tiger 955 cc
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

Artçı ve Ekip İle Telsiz İletişimi

Özellikle artçı ile telsiz iletişimi kurabilmenin en etkili ve ekonomik yolu nedir...
    Bu konuda birçok satışı yapılan ürün var ama tüm arkadaşların ''en ekonomik şekilde artçı ile nasıl iletişim kurulabilir'' konusunda bildiklerini yazmalarını rica ediyorum.
    Forum için çok faydalı olacağı kanaatindeyim.
    [smilie=greencolorz: Kaç Paralık Kafan Varsa O Kadarlık Kask Tak...

burak_332 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak tekin
    öğrenci
     Dd 250e-2
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ucuz bir telsizle olacak iş değil çünki konuşmak için mandala basmak gerekiyor. Motor kullanırkende olacak iş değil zaten. Mandalsız telsiz varmı ki?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,632
    Beğenilmiş
    7,107
    Konu CELİL tarafından (12.March.2012 Saat 11:54 ) değiştirilmiştir.

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba Celil Abi' nin paylaştığı aleti ben satın almıştım. Kapalı kask içerisinde kullanıma uygun. Öyle çok kaliteli birşey bekleme ama en ucuz şekilde böyle halledebilirsin.

Hatta böyle birşey düşünürsen bende ki aletide uygun bir fiyata satabilirim.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,632
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Celil Abi' nin paylaştığı aleti ben satın almıştım. Kapalı kask içerisinde kullanıma uygun. Öyle çok kaliteli birşey bekleme ama en ucuz şekilde böyle halledebilirsin.

Hatta böyle birşey düşünürsen bende ki aletide uygun bir fiyata satabilirim.
    bende az önce sipariş verdim kargo fiata dahil ve peşini 12 tasite bölüyor oda 3.75 tl çok ama dişimi sıkıp ödeyicem :mrgreen:sen aldıgına göre senden bilgi alayım benim almamdaki sebep mp3 girişine telefonu bağlayıp telefon görüşmesi yapmayı planlıyorum bu şekilde kullanabilirmiyim acaba ? olmadı kulaklığı direk telefona girerim
    Konu CELİL tarafından (12.March.2012 Saat 12:58 ) değiştirilmiştir.

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende az önce sipariş verdim kargo fiata dahil ve peşini 12 tasite bölüyor oda 3.75 tl çok ama dişimi sıkıp ödeyicem :mrgreen:sen aldıgına göre senden bilgi alayım benim almamdaki sebep mp3 girişine telefonu bağlayıp telefon görüşmesi yapmayı planlıyorum bu şekilde kullanabilirmiyim acaba ? olmadı kulaklığı direk telefona girerim
    Abi maalesef ilk dediğin şekilde kullanamıyorsun. Yani telefondan cihaza giriş yapıp konuşma yapamazsın. Keşke satın almadan konuşsaydık bi, bu büyük borcun altına girmezdin belki :mrgreen:

Kulaklığı direkt telefonuna bağlayabilirsin tabi abi ama telefonunun kendi kulaklığı yok mu mikrofonlu? O daha başarılı olacaktır.

Kulaklığın mikrofon kısmına sünger ayarlayabilirsen parazit sorununu çözmene yardımcı olur.

Mp3 bağlantı noktasından paylaştığın sesi 2 kişide dinleyebiliyor. Mp3 girişi o işe yarıyor. Onun dışında cihaz ufak, öyle çok yük olmaz yani. Ancak çok dur kalk yaparsan, cihazı her seferinde söküp takmak ızdırap oluyor, uzun yolda kullanınca sürekli açık bırakırsan cızırtı yapıyor ve başını şişiriyor vs.. O kadar kötülemiyim abi, sen sonuçlarını kullanarak gör. Ben o kadar sıkıntıya giremem, belki ondan bana çok efektif gelmedi. Ancak o paraya yapabileceğin en iyi iletişim şeklide bu maalesef

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi ürünü görmedim ben ama PTT(push to talk) yok bence bu üründe özelliklerindede yazmıyo resimlerdede gözükmüyo. devamlı mic ve kulaklık açık olcak şekilde tasarlanmış diye düşünüyorum. yani telefonu buna baglamana gerek yok. çünkü arayanı cevaplamak için yine telefonunun yes tuşuna basmak zorunda kalıcaksın.anlamsız. emre abi detaylı bilgi verir zaten.

ahanda ben yazana kadar yazmış bile :D
    At avrat silah

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

Abi ucuz ama bu telsiz "telli"

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Tabi ürün Kaan' ın dediği gibi, öyle Push To Talk' luk falan bir durum yok. Çok basit bir devre var içinde zaten. Sadece ses alıp, ses veriyor

Ses düğmesi var üzerinde. Radyolarda olduğu gibi, sesi açıyor, kısıyor ve en alt kademede de cihazı kapatıyor. Öyle çok kullanışlı bir ürün canlandırmayın yani aklınızda

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,632
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi ürünü görmedim ben ama PTT(push to talk) yok bence bu üründe özelliklerindede yazmıyo resimlerdede gözükmüyo. devamlı mic ve kulaklık açık olcak şekilde tasarlanmış diye düşünüyorum. yani telefonu buna baglamana gerek yok. çünkü arayanı cevaplamak için yine telefonunun yes tuşuna basmak zorunda kalıcaksın.anlamsız. emre abi detaylı bilgi verir zaten.

ahanda ben yazana kadar yazmış bile :D
    telefonun açma tuşuna basma olayı benimde aklıma geldi telefonun cavaplama seçeneklerinde otomatik cevapla diye bir menü görmüştüm o işe yarabilir deniyecem artık

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)