Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sercan Şanlı
    Öğrenci
     Regal Raptor dd250e-9b
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Bir Fikriniz Varmı ??

Merhabalar ben motorumu yaz sonunda 0 aldım(1000km)kullandım kışında hiç kullanmadım motorum şu an çalışmıyor sanırım aküsü boşaldı vede iklim yüzünden ufak paslanmalar var birde dikiz aynamı kırdılar acaba bu sorunlarımı ortalama ne kadar bütçe ile halledebilirim ??...

inaona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İNANÇ ONAT
    İŞLETMECİ
     YOK
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Sercan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar ben motorumu yaz sonunda 0 aldım(1000km)kullandım kışında hiç kullanmadım motorum şu an çalışmıyor sanırım aküsü boşaldı vede iklim yüzünden ufak paslanmalar var birde dikiz aynamı kırdılar acaba bu sorunlarımı ortalama ne kadar bütçe ile halledebilirim ??...
    Merhaba eğer motorun çok yattıysa akünün bitmiş olması gayet normal akünü bir şarjcıya götürürsen hem kontrol ettirebilirsin hemde şarj ettirebilirsin. Paslanmalar içinse geçenlerde forumda arkadaşlar paylaştı ama ben yinede hatırlatma yapayım dediklerine göre nemli bir beze nalburdan alacağın çimentoyla silebileceğin kadar miktarda alıp paslı yerleri siliyorsun ve sonuç tertemiz bir görüntü son olarak ayna içinse yukarıdaki motomania nın linkinden telefonlarına ulaşıp telefonla ayna fiyatı alabilirsin.

Bilgine,

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    merhaba sercan
    makinayı 2-3 haftada bir çalıştırmazsan akü boşalır boşken uzun süre kalırsa akü içindeki plakalar kurur akü yara alır şarz tutmaz ama bir motorcuya aküyü şarza bağlat dene belki tam kurumamıştır şarz tutar tutmazsa yenisini alman gerekir en ucuz akü (çin) 80 tl den başlar
    aynalar 30 tl gibi
    paslar için en tavsiye edilen yöntem inonanın dedigi yöntem çimento

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bulundugun yer yokuşsa.aç kontagı tak ikiye sal yokuş aşagı.debriyaj sıkılı olsun.motorda ayakta dur. motor hafiften ivme kazanınca debriyajı bıraktığın an götünle koltuğa vuracak darbe olcak şekilde bi anda otur vucudunun bütün agırlıgı binsin motora bi anda. çalıştığında park mark lamba sinyal far zart zurt vs. herşey kapalı uzunca bi süre motoru kullan akün şarjlansın.aea da anlatmışlardı. olmadı sökersin aküyü doldurtmaya gidersin :D
    At avrat silah

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)