Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

resat algun
    turızm
     regal raptor 350cc spyder
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

ankaradan selam

mrb.arkadaslar aranıza yenı katıldım.350lık spyder aldım 3-4 gun once,uzun ve bıraz sıkıntılı bı surec oldu.halada ugrasıyorum.motor cok aradaydı bende sıfır dıye ınceleme geregı duymadan kaporayı verdım(hallederız sıkıntı yokk dıye dıye 6 haftada aldım) ama kedı koltugu cızmıs (ama orjınal koltuk yerıne dytona koltugu takıldı).egzozda az leke var(gecde olsa halloldu) ,deponun onunde (gıdonun arada) az yara var,gostergenın ısıgı yanmıyo,kedı gozlerı yok,suanda yolda gıderken sankı (azcık) bıseye surtuyo gıbı ses gelıyo,bıde ufacık bı cukurda bıle takır tukur bı sey sallanıyo...plakayı 'R' olsun demıstım hallederız dıyıp 'DP' almıslar 'R' yok dıyolar ama ben baktım var.okadar hevesle gırıstım bu ıse ve amerıkadan 1.500 tl lık aksesuar getırtıyorum...sıkıntım coookk sızınlede paylasmak ıstedım :(

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım
    keşke almadan önce iyice kontrol etseydin demek artık biraz geç ama olsun kafaya takılcak şeyler değil bunlar. motorun hayırlı olsun. bence böyle ufak tefek şeyleri sorun etme keyfini çıkar motorunun. gösterge ışığını söylersin hallederler. kedi gözü dediğin şey reflektörlerse çokda hoş duran gerekli bişey deil açıkcası. ancak şu sürtünme sesinin kaynagını bulmalısın ki herhangi olumsuz bişeyle karşılaşma. örneğin kelepçeden kurtulmuş bi kablo çamurluk içinde lastigine sürtüyo olabilir ve kablo tamamen eridiginde sinyal stop artık neye bağlı ise iptal olur. bu yüzden güzelce bi kontrol et bence. çukurda bişiler sallanıyo takur tukur demişsin. bişeyler gevşek olmalı. örneğin zincir ayarın gevşek olabilir ve zincirin maşaya vuruyodur sarsıldıkça.ayrıca bütün civata somunlarını kontrol et sık vidaların düşmeden zincir yerine farklı bişeler gevşek olma ihtimali var. plakayı dert etme eğer çokta istersen bastırır parayı özel plaka yaptırırsın. ben " 34 KA FA ..." diye plaka görmüştüm 4 karakter yok benim bildigim ve ayrı yazılmıo harfler. ayrıca custom işine girdiysen yakında plakanı çıkarıp atarsın yerine ufak damgasız bişiler takarsın.

kısaca bence canını sıkma... keyfini sürr
    At avrat silah

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba reşat aramıza hoş geldin
    yeni makinan hayırlı olsun allah kaza bela vermesin keyifle bin
    bazı ufak tefek aksiklerle başlamışsın ama sıkma canını en büyük sıkıntın bundan ibaret olsun halledilir giderken hafif sürtme sesi ön balatalardan gelebilir nerdeyse hepimizde var spyderin balataları zaman zaman ötüyor
    çukura girince gelen ses makinanın sağındaki anahtarlı takım kutusunu içinde birşeyler varsa ses yapar veya akü saglam bağlanmadıysa oda tok bir ses yapabilir
    kedi gözlerini ben söktüm onun bağlantı deliklerine nikalaj sinyal aldım takdım
    km lambasının işi biraz ugraştırıyor saatin komple sökülüp ampullerin değişmesi gerekiyor işallah bu ufak tefek sorunları kısa sürede çözer makinana keyifle binersin

resat algun
    turızm
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    eyvallah kardeşim.yarın oglen gıdıcem (klasık lafları olan) hallederız dedıler bakalım.
    nısan ortasında amerıkadakı aksesuarlar gelıcek barı onlarda sıkıntı olmazsa (olculerı vs.vs) tadım gelır heralde..

resat algun
    turızm
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hoşbulduk celil abi ben kedi gözunde degılım ama yalan dolan sallama atmosyon vs deyım ama neyse olan oldu artık dıyorum su bı ıkı sıkıntıyıdaa cozuyum bakım vs ıcın baska bı motorcu bulmayı dusunuyorummm..
    kısmetse nısan sonu custum yapıcammmm cok ıddalı olmakl ıstemıyorum ama turkıyede tek olacak gıbı..:8

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı 06-SPYDER CUSTOMS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hoşbulduk celil abi ben kedi gözunde degılım ama yalan dolan sallama atmosyon vs deyım ama neyse olan oldu artık dıyorum su bı ıkı sıkıntıyıdaa cozuyum bakım vs ıcın baska bı motorcu bulmayı dusunuyorummm..
    kısmetse nısan sonu custum yapıcammmm cok ıddalı olmakl ıstemıyorum ama turkıyede tek olacak gıbı..:8
    anladıgım kadarıyla aldıgın yer dükkan ve eksikleri tamamlayaklarını söylüyorlar insanın canı sıkılıyor şevki kırılıyor ama olan olmuş canını sıkma bundan sonra eksikleri tamamlayıp keyfine bak modifiyeye girince gelişmeleri resimleri burada merakla bekliyor olucaz

resat algun
    turızm
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    aslında resımlerr cokk paylaşmak ısterımde nasıl paylaşılıyo onu cozmeye calışıyorum..:S yardım

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kedi gözlerini ben söktüm onun bağlantı deliklerine nikalaj sinyal aldım takdım
    abooovv nasıl sıgdırdın o daracık deliğe ? bende sinyallarin oraya sis takarım reflektör yerlerinede sinyali takarım diye düşünmüştüm sinyal bağlantıları kocaman kalmıştı. senin sinyallerinin civatasımı ince acaba??
    celil abi buluştuğumuzda bi inceleyim sendekini
    At avrat silah

resat algun
    turızm
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bilgisayarımdakı jpg resımlerı nasıl paylaşırım yardımmm ??

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ey Ankaralilar en yakin zamanda buluşalim son gunlerde yazdan farksiz toplanir gezer tozar bilgi paylaşiminda bulunup zevkli bir okadarda eglenceli vakit geciririz

Dostum motorun hayirli ugurlu olsun buluşma olur ise ve katilirsan bir cok bilgi edinebilirsin ;)
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)