Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 29 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Herkese merhaba,
    Arkadaşlar hazır Ankara Takımı buradayken ben bir müşkülümü bildireyim; yakın zamanda ben de bir 250e-9b almayı planlıyorum ve büyük ihtimalle de şehir dışından alacağım. Bir şekilde Ankara'ya nakliyesini çözebiliyorum ama Ankara'da ineceği noktadan motoru eve götürecek kadar bile bilgi ve tecrübem yok. Böyle bir durumda bana yardımcı olabilecek, yani benim için motora binip bizim eve kadar bırakabilecek bir arkadaş çıkar mı acaba?
    Eğer yardımcı olabilecek biri varsa kendisini istediği yerden alıp yine istediği yere bırakabilirim işlemden sonra.

RG120 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gökhan Dilman
    Bilgisayar Programcısı
     Regal Raptor DD 250 E-9
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba,
    Arkadaşlar hazır Ankara Takımı buradayken ben bir müşkülümü bildireyim; yakın zamanda ben de bir 250e-9b almayı planlıyorum ve büyük ihtimalle de şehir dışından alacağım. Bir şekilde Ankara'ya nakliyesini çözebiliyorum ama Ankara'da ineceği noktadan motoru eve götürecek kadar bile bilgi ve tecrübem yok. Böyle bir durumda bana yardımcı olabilecek, yani benim için motora binip bizim eve kadar bırakabilecek bir arkadaş çıkar mı acaba?
    Eğer yardımcı olabilecek biri varsa kendisini istediği yerden alıp yine istediği yere bırakabilirim işlemden sonra.
    Eğer ben o gün müsaitsem seve seve yardım edebilirim.

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Net tarih varmi belli program icinde calişiyorum.

Musaitsem yardimci olurum
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Tarih benim kafamda net. 31 Mart C.tesi - 1 Nisan Pazar gözüme kestirdiğim motorlara bakarım. 2 Nisan'da da satışını halledip Ankara'ya gönderirim diyorum. Ama satıcılar ve nakliyeciler ne der bilmiyorum. :mrgreen:
    Siz yeter ki "hallederiz" deyin arkadaşlar; ben sizin müsait olduğunuz güne denk getiririm.
    Tekrar teşekkür ederim. Haberleşicez. :D

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Tarih benim kafamda net. 31 Mart C.tesi - 1 Nisan Pazar gözüme kestirdiğim motorlara bakarım. 2 Nisan'da da satışını halledip Ankara'ya gönderirim diyorum. Ama satıcılar ve nakliyeciler ne der bilmiyorum. :mrgreen:
    Siz yeter ki "hallederiz" deyin arkadaşlar; ben sizin müsait olduğunuz güne denk getiririm.
    Tekrar teşekkür ederim. Haberleşicez. :D

Benim icin hafta ici uygun degil hafta sonlari izinliyim

Mesafe nedir nereden nereye
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

resat algun
    turızm
     regal raptor 350cc spyder
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı RG120 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin Höşmerim )
    Umarım motoru redline motor'dan almamışsındır. Olabildiğince sorunlu herifler.

Batıkent'teyim bende, Ankaralılar ayarlayalım birşeyler...
    ayynenn red lıne :( bende batıkentde oturuyorum ama gunum atakulenın orda gecıyo..bulusma vs bana uyar

resat algun
    turızm
     regal raptor 350cc spyder
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Herkese merhaba,
    ogleden snr olursa ben yardımcı olabılırım.0505 743 96 61

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz için. Tarih netleştiğinde (10 gün içinde diyelim) tekrar size müracaat edeceğim. Mesafe tahminimce 10-15 km'yi geçmez. Nakliyat ambarıyla falan getirirsem büyük ihtimal Şaşmaz'a indirecekler. Benim ev de Gimat'ın orda Urankent'te.
    Tekrar teşekkür ederim hepinize.

RG120 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gökhan Dilman
    Bilgisayar Programcısı
     Regal Raptor DD 250 E-9
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Redline'dakiler çakal ya.. Keşke fikir alsaydın.. Neyse artık..

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)