| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
-
Ankara
A Rh (+)Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
Regal Raptor DD250E-9B
ankara
A Rh (+)Metehan senin mail adresinde problemmi var sana mail atamıyorum ??
-
Ankara
A Rh (+)şeyi fark ettim benim ibrelerin ayari kaymiş ruzgari yiyince . Benzin devir hiz gostergeleri ayni eski minibuslerin kafasina gore bi aşagi bi yukari hareket ediyorya onlardan beter hareket ediyorlar :D
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
yok
Ankara
0 Rh (+)Süper bir başlangıç gezisiydi. kazasız belasız geçti çok şükür . Öncelikle bizleri bir araya getiren regalraptor.net e daha sonra bu organizasyonu düzenleyen oğuzhan(abi)'ave tüm katılımcı arkadaşlarıma teşekkür ederim. Umarım bu buluşma yenilerine vesile olur.
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)
abi mail adresi yazarken metahan yazmışsın ondan gitmiyor.metehan olacak..
İlk RR Ankara buluşması için çok güzel bir gündü.Bizim ilk uzun yol ve grup sürüşümüzdü..çok keyif aldık..biz grubun artçısıydık arkadan topluluk güzel görünüyordu..yolda fotoğraf da çekmeye çalıştık yakında gelir onlarda [smilie=greencolorz:.herkese geldikleri için teşekkür ederiz.gezilerin devamını bekliyoruz.
![]()
triump tiger 955 cc
ankara
0 Rh (+)şimdi geldim fotolar gelmiş Oğuzhan... ben de bilgisayara yükleyip gönderiyorum
[smilie=greencolorz: Kaç Paralık Kafan Varsa O Kadarlık Kask Tak...
triump tiger 955 cc
ankara
0 Rh (+)ya barış yahu.. baş parmak fotoğrafı ne güzel çıkmış ama...
[smilie=greencolorz: Kaç Paralık Kafan Varsa O Kadarlık Kask Tak...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)