| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250E-9B
ankara
A Rh (+)Arkadaşlar, 29 Nisan Gezimizin fotoğraflarından bir kısmını albüm yaptım, benim profilimin altında.... Resimleri küçültmek zorunda kaldım upload edebilmek için umarım iyi çıkmıştır...
-
Ankara
A Rh (+);) resimler cok guzel devamini sabirsizlikla bekliyorum
En son petrolde dagilirken baktim ibrahim abi yardiriyor ufaktan bi baktim yan ayak acik :D. Korna filan derken bilgilendirdim
Yardirdim ileri dogru gidiyorum bi baktim metenin ayak acik :D basiyorum basiyorum kornaya bakmiyor yanina yaklaştim el kol derken oda kapatti ayagi
Aman dikkat edelim arkadaşlar o ayaklik ufak dalginlik sonucu buyuk sorunlar acilabilir
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)oğuzhan resimler çok güzel ama profiline saklamışsın kimse fark etmeyecek burayada birkaç resim koysaydın
arkadaşlar emil in dediği gibi makinaların ayaklarını kapatmayı aman unutmayın allah korusun çok kötü durumlar olur benim ayak yolda açıldı fark edemedim hafif sola dönüşte beni üstünden yere attı hiçbir şey yapamıyorsunuz![]()
Konu CELİL tarafından (30.April.2012 Saat 21:28 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)