uzun bi aradan sonra yeniden burdayım nıhayet. hatta buakşam buyuk bı ıhtımalle fenerbahçe sahilde olacagız arkadaslarla. akşam saat 6 gibi fln. gelmek isteyen varsa buyursun. bız mangal sezonunu açtık bile :D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD 350 E6-C
istanbul
A Rh (+)uzun bi aradan sonra yeniden burdayım nıhayet. hatta buakşam buyuk bı ıhtımalle fenerbahçe sahilde olacagız arkadaslarla. akşam saat 6 gibi fln. gelmek isteyen varsa buyursun. bız mangal sezonunu açtık bile :D
insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
Benzinim bittiğinde anladım

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)merhaba alper hoş geldin![]()
RR DD 350 E6-C
istanbul
A Rh (+)hosbulduk celılım :D benım sahıl planı kesınlestı buarada. fenerbahçe ordu evının vanında kayıkcılar vardır sahılın hemen baslangıcında. ordan basla yurumeye 100 mt sonra yanan mangalımızı montlarımızı kasklarımızı gorursunuz. sucuk kokusunu takıp et bulursunuzbızı zaten :D gelmek ısteyen kımse cekınmesın saat 6 6.30 gıbı ordayız.
hıcbır sakınca gormeden verıyorum telefonumu 0555 83 666 51 herkes davetlımızdır.
RR DD 350 E6-C
istanbul
A Rh (+)valla sucuklarımızı yapık cızır cızır kanatlarımızı pısırdık közlenmiş biberdi dometesti derken yedık ıctık geldık :D bidahakine müsait olursun işallah tanışıp kaynaşırız hem![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)