| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250E-9B
ankara
A Rh (+)arkadaşlar, önümüzdeki 4 gün hala yağmurlu gösteriyor, bugünkü havaya güvenemiyorum bu yüzden yarınki Beypazarı gezisini ertelemek daha mantıklı görünüyor şimdilik.
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)bi hevesle beklemiştik havanın düzelmesini ama olmadı..haftaya umarım iyi olur da gezeriz cümleten![]()
Regal Raptor DD250E-9B
ankara
A Rh (+)İbrahim yatmadı tabiki ama, bu pazar benim sınavım var, saat 14:00 den önce hazır olamam, haftayada nöbetçiyim :(
ama ekip gitmek isterse ben bir dahaki geziye katılırım inşallah.
bu arada cumartesi hava güzel olursa işim yok ararım eğer musaitsen ve diğer arkadaşlardan da musait olan olursa cumartesi bişeyler planlayabiliriz....
-
Ankara
A Rh (+)c.tesi eğitimim var malesef. pazar günüde misafirim gelicek istanbuldan malesef uygun değilim
müsait olan arkadaşlar toplansın haftaya haftasonu uygunum bir planım yok![]()
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
-
Ankara
A Rh (+)Hahha :P dimi :D
Ama cidden dalginlik olabiliyor.
Seleye oturdugunuz andan itibaren sol ayak otomatik gitmeli ayakliga
Dun debriyaj manetimi kirdim :[
Ayakligi tam acamamisim. Indim garaji kapatiyim diye arkami doner donmez kapandi ayak saglam kirildi :D neyseki ucuz oarca 5 lira filan![]()
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Geçmiş olsun Emil.
Ya ben Ali Usta' ya gittim ayaklığın vidasını sıktı ama 2 gün sonra yine kendi kendine açılmaya başladı. Sonra bir daha gittim yayı değiştirdim ancak aynı gün eve dönerken tekrar açıldı. Lanetmi geldi benim ayaklığa acaba?Şimdi motoru çok kullanmıyorum, hafta sonu falan kullanabilirsem tekrar kontrol edecem. Önerisi olan var mı?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)