| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)Emrehan, adına çok sevindim. Artık canına tak etmiştir, eeehhh diyip işe gitmişsin belli.Zaten deneyim kazanmak gözü karartıp yola çıkmaktan geçiyor. Ehliyeti almanın da ayrı bir rahatlığı olunca deyme o sürüş keyfine. :mrgreen:
Suzuki GSXF 750
Ankara
A Rh (+)30 km yol iyidir (:
hayırlı olsun ehliyetin hocam,
hangi semt hangi banka bi gün uğrayayım yanına![]()
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize. Dediğiniz gibi, ehliyeti almış olmanın verdiği ciddi ölçüde rahatlık var.
Hatta ilk çevirmemi de sorunsuz atlattım Cuma günü (işe geç kalmak dışında sorunsuz.) Tam bizim şubenin bulunduğu caddenin başında (Çevreli Caddesi - Umut Can bilir) memur beyler evraklarımı istedi; ben de göğsümü gere gere çıkardım verdim. Hatta "biraz acele edelim işe geç kalıyorum" bile dedim. :mrgreen:
İlk ciddi sıkıştırılma girişimimi de bu sabah kazasız belasız atlattım şükür.
Kornalarımız zayıf gibi aslında ama bu sabah benim korna hislerime tercüman oldu sağolsun. :mrgreen: Kamyoncu abi hakkında hissettiklerimi korna vasıtasıyla çok net kendisine yansıtabildiğimi düşünüyorum.
Sevgiler, saygılar...
RR DD 350 E6-C
istanbul
A Rh (+)evet bızım kornalar zayıf bıraz. adamların camları kapalı ıse bıde muzık dınlıyebılıyosa ıcerıde duyur duyurabılırsen. degıstırmek lazım bence. yada en ıyısı tır kornası koymak. şeritten zıplatır adamı valla :D
buarada ben 350 daytonamla anca 135 e cıkabılıyorum senın motorun ıbresınde problem vardır kardesım. 250 lik makına nekadar degıstırebılırsın ki içini 140 ı devırsın bıde hızlansın ustune 160 lara cıksın :?
insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
Benzinim bittiğinde anladım
-
Ankara
A Rh (+)ölçtüm biçtim.
benim vefakar rahmetli net 4. vitesde bağıra çığıra contalar atacakmışcasına giderken 135 140 km hıza ahış şahım zorlanmadan çıkabiliyor(du)
bakmayın 250 cc olduklarına torkunun bg'nin düşük olduklarına
sürücü ve kendi ağırlığı ile bu kadar verimli ve güçlü çalışabiliyorlar rahatlıkla tıkanmadan boğulmadan seyahat yapabiliyorlar
heleki modifikasyon yapıldıysa züpper olur
( Ali ustanın dediğine göre. 250 CC Makinalar modifikasyon ile Azami 300cc'ye çıkartılabiliyor.. ( extra birşey yapmadan )
daha ilerisi tornaya tesfiyeye vs giriyor fazla teknik bilgiye
Tanis mesafen gayet iyi senin adına çok sevindim hayırlı sürüşlerim dilerim ehliyetiniz hayırlı uğurlu olsun
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
RR DD 350 E6-C
istanbul
A Rh (+)arkadaşlar hepiniz yaşamışsınızdır, görmüşşünüzdürde konusuyosunuzdur tabi, kimseye bişi ima etmiyorum yanlış anlamayında ben gözümle görmeden inanmam. inanamam yani :D
insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
Benzinim bittiğinde anladım
Yamaha XVS 950A
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Şimdi şöyle birşey sormak istiyorum. Bu 140 ve üzerini düz yolda mı görüyorsunuz yokuş aşağı mı ?. Ben düz yolda 120 i geçtikten sonra vibrasyonu taa gözlüklerimde hissediyorum.haa yokuş aşağı karayollarında üst limiti zorlamak adına bastıkça bastım kadranı devirdim 145-150 görmüştür ama onda depo bile zangır zangırdı hani 2dk.dan fazla gitsem motoru yoldan toplardım gibi geldi
![]()
Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)