Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı Eecho89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi şöyle birşey sormak istiyorum. Bu 140 ve üzerini düz yolda mı görüyorsunuz yokuş aşağı mı ?. Ben düz yolda 120 i geçtikten sonra vibrasyonu taa gözlüklerimde hissediyorum. haa yokuş aşağı karayollarında üst limiti zorlamak adına bastıkça bastım kadranı devirdim 145-150 görmüştür ama onda depo bile zangır zangırdı hani 2dk.dan fazla gitsem motoru yoldan toplardım gibi geldi
    Düz yolda yaptığım sürat 150 km
    yüksek devirde titrediği doğru ama motoru daha da devirlendirince 130 km/h den sonra titreme kalmıyor.Senin motosikletinde anlattığın kadar titreşim oluyorsa ayar gerekecektir çünkü balansör sayesinde titreşimin o düzeyde olmaması lazım.

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    balansorsüz 2005 model rr'ımda o hızlarda bahsettiğiz kadar gözlüklerin titremesi olmuyordu

bi ayarsızlık vardır

RR'ım olucaktı şimdi Umut Can beylerden bi kafa kamerasını alıp ispatlamak isterdim :D

yüksek hızlarda uzun süre tavsiye etmiyorum(z)

motor içinde sizin içinde çok zararlı

düz yolda azami(250cc için ) 110-125 civarlarında keyifle seyir edebilirsiniz. üstü silindir bloğu veya pistonlar için sıkıntı yapmıyor şanzumana çok zarar veriyor :D zarar vermiyor inletiyor o biçim yani
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)