Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 36 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Erkan Özkan
    Teknisyen
     Regal Raptor DD350-E6
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Regal Raptor Lastik sorunu

Arkadaşlar selamlar
    2 hafta önce aldığım 2011 model Regal Raptor 350E-6 Spyder motorum henüz 7000 km de fakat lastikleri inanılmaz kötü.resmen kuru asfaltta sabun gibi kayıyor.
    Lastik almak için biraz araştırma yaptım fakat 160-80-16 ölçülerinde metzeler markadan başka bir alternatif yok gibi.Onun fiyatıda çok pahalı 500 TL civarında.Ön lastiğide değiştirmek istesek 750 TL yi bulcak gibi.
    Lastikcilerden biri 150-80-16 takarsanda olur hatta virajlara daha rahat girersin dedi.Pirelli de böyle bir alternatif var.100 TL kadar da fiyatı ucuz.
    Sizce 160 ile 150 arasındaki 1 cm lik kalınlık farkı çok sıkıntı yaratırmı acaba.
    Araştıran yada lastik değişimi yaptıran arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim
    Şimdiden teşekkürler

Saygılar

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,609
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı Cruiserkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar selamlar
    2 hafta önce aldığım 2011 model Regal Raptor 350E-6 Spyder motorum henüz 7000 km de fakat lastikleri inanılmaz kötü.resmen kuru asfaltta sabun gibi kayıyor.
    Lastik almak için biraz araştırma yaptım fakat 160-80-16 ölçülerinde metzeler markadan başka bir alternatif yok gibi.Onun fiyatıda çok pahalı 500 TL civarında.Ön lastiğide değiştirmek istesek 750 TL yi bulcak gibi.
    Lastikcilerden biri 150-80-16 takarsanda olur hatta virajlara daha rahat girersin dedi.Pirelli de böyle bir alternatif var.100 TL kadar da fiyatı ucuz.
    Sizce 160 ile 150 arasındaki 1 cm lik kalınlık farkı çok sıkıntı yaratırmı acaba.
    Araştıran yada lastik değişimi yaptıran arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim
    Şimdiden teşekkürler

Saygılar
    Merhaba Erkan
    lastikler gerçekten sorun fazla seçenekte yok mecbur kalırsan 150/80/16 da takabilirsin lastiğin eni (kalınlığı) 1 cm incelir sorun yaratmaz

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hissetmeyeceğin kadar daha az benzın yakar teorik olarak :D bi fark olcagını sanmıyorum. bızım bu lastıkler cok sıkıntı yaa gecen senede baya aramıstık
    insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
    Benzinim bittiğinde anladım

turq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    Olculeri yazarsaniz fikir beyan edecek arkadaslar cikacaktir
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,609
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı turq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olculeri yazarsaniz fikir beyan edecek arkadaslar cikacaktir
    merhaba ibrahim yakaladım seni sende sadece son yazılanı okuyanlardansın ilk mesajı sana kopyalıyorum sorunun cevabı içinde :mrgreen:

Arkadaşlar selamlar
    Şimdiden teşekkürler

Saygılar

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Lastik olsun fiyati digerlerinden uygun olsun diyorsaniz

İRC ye bir goz atin web sitesindr belki olmayabilir ama irc bayilerinde mevcut oluyor
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

turq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba ibrahim yakaladım seni sende sadece son yazılanı okuyanlardansın ilk mesajı sana kopyalıyorum sorunun cevabı içinde :mrgreen:

Arkadaşlar selamlar
    Şimdiden teşekkürler

Saygılar
    Heh heh , usengeclik var biraz :mrgreen:

IRC den 100 TL civarinda temin edilebilir

Saygilar :mrgreen:
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    http://www.durlas.com.tr/urunler.php...2&anasayfadaK=

Bu sayfada (DD250E-9B için) HF329 ön, DM1092A arka için mi oluyor abiler? Önerir misiniz? Alayım mı? [smilie=greencolorz:

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.durlas.com.tr/urunler.php...2&anasayfadaK=

Bu sayfada (DD250E-9B için) HF329 ön, DM1092A arka için mi oluyor abiler? Önerir misiniz? Alayım mı? [smilie=greencolorz:
    evet lastik ebatları doğru .Duro orta kaliteli lastiktir Michelin'den alt seviyede fakat orjinal lastiklerden de kat kat iyidir.Fiyat olarak ta en uygunu.

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı turq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Heh heh , usengeclik var biraz :mrgreen:

IRC den 100 TL civarinda temin edilebilir

Saygilar :mrgreen:

ve sadece yazlık lastiktir irc kışlık dese bile hamuru aşırı kalın geç ısınıyor geç soğuyor vsvs

kışın buz pisti gibi
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)