A-3/2 adet
A-5/1 adet
Toplam 3 adet
Beden: M
Sabırsızlandım yav![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250E10 Spyder
İstanbul
0 Rh (+)A-3/2 adet
A-5/1 adet
Toplam 3 adet
Beden: M
Sabırsızlandım yav![]()
İnandıklarım uğruna sürüyorum
V strom
istanbul
0 Rh (+)yarın uğrayacağım işletmeye anlaşılan talep 50 adedi geçemeyecek ,böyle yürüyeceğim pazarlığa
tahminim 25 tl gibi fiyatta mutabık kalırız
ayrıca belirtmek istiyorum
elimde sadece a-3 ,ve a-5 modelleri mevcut
ve 50 tshot siparişi verdiğim taktirde bize maliye 1250 tlye tekabul edecektir ve bu konuda herkesi titiz olmaya davet edeceğim
yani sen yaptır sonra veririz gibi cümleler sevimli kaçmayacaktır
kim ne istiyorsa siparişiyle birlikte ücretini vermesi yakışır(zengin bir insan olmadığımı düşünerek bir yargıya varın)
ben elimi taşın altına sokuyorum
umarım yarın kendime yaptırabilirm örnek olarak ve kesin kararınızı öyle verirsiniz
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Ağa bana A-3 modelinden XXL beden sipariş verebilirmisin.Ücret konusunu havale falan mı yapayım, buluştuğumuzda mı vereyim?
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Erdem sen kendine yaptır sakarya'ya getir ben deneyip bedenine göre orada siparişi ve parasını sana vereceğim.
RR dd250 E9
istanbul
A Rh (+)Konuyu takip edemedim. tasarım "drive" yerine "Ride" olarak değiştirildi mi acaba ? doğrusu o diye biliyorum. degiştiyse A3 ya da A4 ten ben de 2 tane almak isterim. M beden
when life gives you lemons you should make lemonade... Than find someone whose life has given them vodka and have a party!!
V strom
istanbul
0 Rh (+)arkadaşlar bugun celille beraber
t-short işi için gettik biraz araştırdık nasıl oluyor nedir nedeğildir diye.....
öncelikle söyleyim hiç basit bir iş değilmiş
ilk alternatif olarak şunlar çıktı karşımız
-1 top kumaş tahmini 100 tane L t-shortte yeterli
-empirme baskı yapacak yer
-baskısı yapılan kumaşları dikecek t-short haline geritecek yer
-ve baskılar için kalıplar
kalıptan başlatım:kalıp fiyatı 70tl her model için ayrı ayrı fiyat ve her renk içinde
a-3 ve a-5 in ikisin birden yaptırırsak kollarda dahil 6 kalıp oluyor ve 420 tlye geliyor
o yüzden biz sadece a-3 ün modelinde anlaştık kısa bir konuşmadan sonra
ve kollar içinda ayrı bir kalıp gerektiği için ve dikimde hata payının büyük olduğu için eledik
ayrıca t-shortlerin ön kısmına kalp hizasın gelecek şekilde olacak küçük ebatlarda kartal logosu istedik
ve toplammda 3 tane kalıbımız oldu (ön,arka ve iki renk)
dikim basım işine gelecek olursak
burası tam bir kabus
her bir işlem ayrı meşakkatli,ve zaman alıcı ve benim bunlara ayırcak çok zamanım olmadığı için
empirme baskı yapan kişiyle anlaştık tüm işleri benim adıma o yapacak ve sonuçta fiyat ta yükselmiş oluyor
güzel bir haberde t-shortlerde renk sorunu yok ister siyah ister beyaz
neyse neyse
bu zatı muhteremle anlaşmamı anlatıyım
tshortler kumaş olarak değil hazır dikilmiş olarak alınacak V yaka olacak M size den XXl ye kadar 1. sınıf %100 pamuk fiyatı ise toplu alımlarda 9 tl imiş ama o 'tolplu' alımlar 3000 den aşşağı deliğimiş bize 12tl :( 2 yönlü baskılarada 4 tl den 8tl
ve sonuçta toplam maliyet 20 tl
desemde inanmayın
son olarak 3 adet kalıba verilecek 200 tl var
bunuda toplam tshort siparine göre maliyete yansıtacağım
örneğim 1 tane siparişmi var toplam ve ortalama maliyet aynı olup 220 tl
200 spariş olursa ortalama maliyet 21 tl
50 spariş olursa ortamala maliyet 24 tl
güzel 2 haber daha var
onlar)
1- kalıplara 1 kez para verilecek ve kalıplar bizde kalacak ,yani seneye bir arkadaş(lar) tshort isterlerse kalıbı alıp istediği yerde hemen bastırabilecekler (tabi bu durum bizler ,şu an aktif üyeler için değil ,daha sonra aramıza yeni katılacak dostlar için geçerli
yani kimse çakallık yapmasın 'ben daha sonra bastırıybımda kalıb parasından yırtıyım '
gib abuk sabuk fikirlere kapılmasınavcunu yalar:evil:
2. güzel haberi unuttum iyimi
tamam tamam hatırladım
oda yarın L beden siyah renkte 1 adet numane yapacak zatı muhterem
onla 1,2 foto çekip atacağım buraya beğenen sparişini veriri
sonra da o numuneyi teo ya güle güle giymesi ,üstünde paralanması için postalayacağım
kandiliniz mubarek olsun aziz dostlarım
V strom
istanbul
0 Rh (+)Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)