| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
-
Ankara
A Rh (+)Cok gecmis olsun bilemedim kusura bakma
Musait olunca gitmek isteyen olursa gideriz hepberaber ;)
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
-
Ankara
A Rh (+)Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
YOK
Kırşehir
0 Rh (-)Aynı durum bizim ilde de geçerli... Adama motor sipariş etmek istiyorum diyorum, getiremiyoruz regal raptor diyor... Ama bayii adam... Nasıl iştir vallahi ben anlamadım...
Suzuki GSXF 750
Ankara
A Rh (+)hocam ben sordum spyderin nakit fiyatı ne kadar diye 7750' dediler,
sana 6.900 dedikleride 'faturasız' klasik regalmiş...
bu gün yine gittim egsozun yamuğunu düzelttirmeye verdiği cevap aynen şöyle
'ben sana sordum söküymmü diye sök dedin benlik bişey yok'
arkadaş sök dedikte civataları kır egsozu yamultmu dedik. ya sabır :evil:
-
Ankara
A Rh (+)Ankarada bu kadar kullanici var vericen dilekceyle mahkemeye bir vida icin.
Rr kullanicilarinin hepsi imza toplayacak bu servis boyle boyle diye sonuc bir Vida da olsa soke soke alicaksin.
Hayatta aldigi paranin gramini haketmiyen adamdan hic hazetmiyorum..
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
YOK
Kırşehir
0 Rh (-)Garip insanlar gerçekten kendileri kaybeder ama bundan iyi reklam olamazlar...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)