sana bir tüyo veryimmieğer elinde perçin makinası varsa git bir saatçiye uzun deri kordan al ve çantanın arka tarafına perçinle mükemmel olur.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Abi perçin makinesi yok maalesef. Birde bildiğimiz saat kayışı mı alacağım uzun olanından? Ne kadar uzun olacak? Alıp çantanın neresine monteleyeceğim? Biraz daha detaylı yazabilirsen olmadı yaptırmaya çalışırım. Böyle konularda çok kabiliyetsizimdir, onun için ne kadar açık yazarsan o kadar iyi olur![]()
![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)emre problemi çözdüm
sendeki sosis çanta arkaya takdıgın yeni bavul çantanın üzerine takılıyor kancaların karşılığı arka çatanın üzerinde vardır bende aynısı var
bu yüzden üzerinde öne takacak kayışlar yok ama istersen en pratik olarak büyük boy siyah plastik çırt kelepçelerden al çantaya amortisör lerin hizasına gelen yerden arası 2 parmak boşluk olacak şekilde enine del çırt kelepçeyi oradan geçirip amortisör e bağla![]()
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Evet abi bende tam onu yazacaktımBendeki arka çanta direkt bunun arka çantası değil yerleri yok ama aynı anda aldığım için ve bu çanta biraz daha gözüme büyük geldiği için bunu tercih ettim. Sanırım yanlış tercih etmişim
Cırt kelepçe aklıma gelmemişti abi teşekkür ederim, gayet mantıklı gözüküyor.
Abi detaylı resim ve anlatımın için çok teşekkür ederim. Hanım beni kovalamazsa onun eşyaları ben bir kurcalayım, işime yarayan olursa yürütürüm :D
Tekrar teşekkürler hepinize, sağolun, varolun :D
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)