Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 4 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu
Toplam 49 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    ve istanbuldan yolculuğum başladı. saat 15:00
    henüz 20km de ali ustaya uğradım motoru bir kontrol etsin ve yağının değişimi için zaten önceki yağıda 1000 km sonra değişecek demişti. elf marka yağ koydu ve 3000 km sorunsuz gitİnşaAllah dedi.
    Acelem ve cenezam olduğu için giderken fotograf çekemedim. 2. köprü yolundan doğru otobana çıktım ve gazı köklediğim gibi benzin bitene kadar yol almaya çalıştım 260 km de bir levha gördüm bir sonraki istasyon 74 km sonra diye yazıyordu bende nasılsa 1 depo ile 350 net yaparım diye uğramadım önceki istasyona neyse 295 km ye geldim benzin bittiii yedeğe çektim kaldı 30 kmlik benzin ne pok yiyecem diye düşündüm, ağır ağır gidiyorum ahanda polisi gördüm bir tırı sola çekmiş evrak kontrolu yapıyor hemen durdum ve böyle böyle dedim hiç umursamadı bile şerefli polisim devam ettim 20 km daha gittikten sonra sağda bir köprü gördüm ve otobanın solunda da, yan yolda benzinci gördüm ohh dedim yalnız köprü henüz açmamış ve çıkış yolu yok. arazi yoldan çıktım geçtim karşıya yan yola birde ne göreyim benzin yok (mazotçuymuş )yuhhh dedim son 5-6 km lik benzinim var adama sordum en yakın benzincin nerede diye 5 km yukarı yeva 10 km aşağıya git dedi. zar zor yukarı daki benzinliğe tam girdimm benzin bitti
    Tekrar otobana çıkayım dedim tekrar. 5km sonra otoban giriş gişesi vardı. birde ne göreyim kgs okutmam lazım ee ben gişeli yerden çıkış yapmadımki, neyse görevliyle konuştum dedim yan yoldan çıktım kart okutmadam geçsem olurmu dedim, oda bana gişeden çıkmadığım için ceza gelmeyeceğini zaten otobandanın 20 km sonra biteceğini söyleyipboşuna girme dedi ( para vermekten yırttım 14,25 tl cepte )

gerededen Samsun istikametine yol aldım ve yolların berbatlığını görmeye başladım havada kararmaya başladı bende tırsmaya başladım ya motor bozulursa, ya teker patlarsa diye içimde hep bir paronayak durum kaskımın vizörüde siyah. ağzımı burnumu bandana ile sardım vizörü açtım yola dewam 400 km lik yolu 8 saatte alabildım (yolların durumu fotolarda var)
    osmancıkta ön fara bir şey çarptı ve farım alt ayaklardan kırıldı. farı bantladım yola dewam
    samsundan göreleye kadar 20 den fazla tünelden geçtim muazzam güzel yapmışlar yolu.
    yollarda her ülkenin plakasını görmek mümkün çokkk gurbetçi var ve çok süratli gidiyorlar özelliklede alamancılar
    fatsada kızkardeşimde yarım saatlik mola ve onlar arabalarıyla bende motorla yola devam ettik giresunu geçip köye son 30km kala cenaze konvoyu bizi solladı,enişte de onlara katıldı yine yalnız kaldım :( benzinciye saptım benzin aldım ve devam edeyim derken kaskımı düşürdüm ve vizörüm fena halde çizildi :(
    yarım saat sonra ulaştım köye ve köy yollarından geçerken herkesin gözü bendeydi fena halde ) babamın evine ulaştığımda baya bir kalabalık vardı,(cenaze bizim evde) ve motoru evin kapısına götürmeden alt tarafta komşunun kapısına bıraktım. cenaze sonrası herkes bana manyak - deli o kadar yol gelinirmi sen kafayımı yedin tarzı kelimeler kullanıyor. neymiş motora binilirmiymiş.
    ertesi gün yağmur nedeni ile dönemedim sadece köy merkezine indim ve motorumu park edip eski dostlarla konuştum. Motorumda 34 plakayı gören şaşırıryor ve yanıma gelip sen İSTANBUL danmı geldin diyor
    dönüş yolu
    köydekilerle vedalaşıp düşüyorum tekrar yollara
    11 gibi giresunda arkadaşımla buluşup 1 saat kadar konuştuk ordan kız kardeşimden çantamı alıp samsuna doğru devam ettim.
    Yalnız ordunun fatsa ve ünye ilçeleri muazzam güzel, herkese tavsiye ederim tatil için. mesela deniz kenarında çadır yeri kiralıyorsun aylık 150 tl (Çadır sana ait) . wc ve çeşme var orda.
    samsundan istanbul istikametine gidişte yol çalışmaları başladı. tampon tampona yol alırken kamyonun birinden düşen kalas parçasının üzerinden geçtim ve tırstım ayrıca asfaltta güneşten erimiş iyice . osmancık, tosya derken hava kararmaya başlamıştı ve ilk şerefsizle karşılaştım. bozuk yol ve gidişli gelişli tek şerit yol, karşı yönden kamyonu sollamaya başlayan şerefsiz ile kafa kafaya çarpışacağız sellektör yapıyorum ama nafile yolun sağına mıcırlı yola zor attım kendimi ve 5 dakika dinlendin
    ılgaza doğru gelirken aynı şerefsizden 1 tane daha Allahtan bu seferki hemen kendi şeridine girdi çerkeşte bir yarım saatlik molanın ardından tekrar yola geredeye ulaştım.
    gerededen otobana bağlanacağım derken etrafı sis kapladı, otobana çıktım boluya geldiğimde üşümeye başlamıştım bolu dağında dondum. sakarya da geldimde felaket uykum vardı, kolanya ile zor ayıltıyorum kendimi. körfeze geldiğmde sürekli tırların arkasına bakmaktan artık gözlerim kamaşıyor, tekrar kolonya banyosu yapıyorum ve İstanbul tabelasını görünce rahatlıyorum son 90-95 km lik yolum kalmış bas olum erkan diyorum ve sabah 5:10 da evime vardığım
    gibi duş bile almadan yatağa atıyorum kendinimi. malum 8 :00 de iş vardı......

dönüş yolunda gördüğüm en güzel manzara fatsa ve ünye de. mükemmel doğa deniz ve başarıyla çalışmış belediye başkanları, tatil için giderseniz mutlaka deneyin derim.

benim için uzun yolda yapmam veya yapmamam gerekenler
    1- kumaş pantolonla asla uzun yola çıkmayın (bayrak gibi dalgalanıp fena gıdıklıyor)
    2- Kaskınız için yedek vizör bulundurun (siyah camlılar için )
    3- benzin denemesi yapıyorsanız muhakkak yedek depo harici 2 litre benzin bulundurun
    4- uzun yolda motorunuzun farı yetersiz oluyor mutlaka sis farı taktırın
    5- yanınızdan suyununuzu ıslak mendilinizi ve kolanyayı eksik etmeyin
    6- koltuk için ufak süngerli minder alın ( koltuk bir zaman sonra iyice çöküyor ve çok kötü oluyor)
    7- her zaman orta şeritte yol almaya çalışın sağ şeritler çok kötü
    8- mutlaka takım çantası yanınızda olsun ne olur ne olmaz
    9- mümkünse bel dayama yeri yaptırın. eğer tek iseniz arka koltuğa belinizi yaslayabileceğiniz şekilde yükleyiniz
    10 mp3 çalar ve navigasyon cihazı mutlaka yanınızda olsu

Aklıma gelenler bunlar. Yazı biraz uzun oldu ama kusura bakmayın idare edin artık :D
    yolla ilgili veya başka bir şeyle ilgili sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.

(Resimlerinin üzerine monte edecektim ama 10000 harfi geçtiği için monteleyemedim :mrgreen

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Erkan emegine sağlık çok zorlu bir ama bir o kadarda keyifli bir yolculuk olmuş

Erkan ŞENGÜN
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erkan emegine sağlık çok zorlu bir ama bir o kadarda keyifli bir yolculuk olmuş
    doğru düzgün yazamadım ama artık bu seferlik idare edin celil abi

serdarozgec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serdar ÖZGEÇ
    pazarlama
     Fz6 Fazer
     Tokat
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    güzel bir yolculuk olmuş. kazasız belasız bitmesi daha da güzel. ben Tokat'ta yaşıyorum. ünye ve fatsa da ki bahsettiğin çadır alanları tam olarak nerede?
    .

Erkan ŞENGÜN
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı serdarozgec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel bir yolculuk olmuş. kazasız belasız bitmesi daha da güzel. ben Tokat'ta yaşıyorum. ünye ve fatsa da ki bahsettiğin çadır alanları tam olarak nerede?
    fatsa merkeze 2km sonra başlıyor, kamp yapabileceğiniz 4-5 tane tesis var, hemde fatsa belediyesinin gösterdiği yerler kamp yerleri var. fatsanın her tarafı deniz ve orman mükemmel uyum var ister plaj da kapm kurun ister ormanlık alanda seçim sizin
    gitmeyi düşünürseniz haberim olsun tanıdıklar var yardımcı olurlar size.

Serdar ÖZGEÇ
    pazarlama
     Fz6 Fazer
     Tokat
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı theonlygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fatsa merkeze 2km sonra başlıyor, kamp yapabileceğiniz 4-5 tane tesis var, hemde fatsa belediyesinin gösterdiği yerler kamp yerleri var. fatsanın her tarafı deniz ve orman mükemmel uyum var ister plaj da kapm kurun ister ormanlık alanda seçim sizin
    gitmeyi düşünürseniz haberim olsun tanıdıklar var yardımcı olurlar size.

teşekkür ederim. gideceğim zaman dönüş yaparım.
    .

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    navigasyonun yazılımı telefona yüklü oan kapalıydı
    :mrgreen:
    O telefon tutacağını nereden temin ettin banada çok lazım olan bir şey bu yaa

Erkan ŞENGÜN
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O telefon tutacağını nereden temin ettin banada çok lazım olan bir şey bu yaa
    normal bir araç tutacağı nın modifiyeli hali arka aparatını kendim yapıp km saatini alt vidasına tutturdum. basit bir şey:mrgreen::mrgreen:

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    normal bir araç tutacağı nın modifiyeli hali arka aparatını kendim yapıp km saatini alt vidasına tutturdum. basit bir şey:mrgreen::mrgreen:
    Ne basiti abicim yaa mükemmel durmuş, hepsinden orjinal Hatta 10 numara 5 yıldız olmuş Keşke yakın olsaydık, banada aynısından yapardık. Eline sağlık tekrardan.

Serdar ÖZGEÇ
    pazarlama
     Fz6 Fazer
     Tokat
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne basiti abicim yaa mükemmel durmuş, hepsinden orjinal Hatta 10 numara 5 yıldız olmuş Keşke yakın olsaydık, banada aynısından yapardık. Eline sağlık tekrardan.

yakın olsaydık derken? ikiniz de İstanbul'dasınız... daha nekadar yakın olabilirsiniz ki?
    .

Sayfa 4 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)