Ben bilmiyorum onu yani
Kaldirima cikar gamanin orda bekleyecegim birini gorursem gelirim yanina dogru :D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
-
Ankara
A Rh (+)Ben bilmiyorum onu yani
Kaldirima cikar gamanin orda bekleyecegim birini gorursem gelirim yanina dogru :D
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
-
Ankara
A Rh (+)kizilay avmin onu galiba avm eski piyangoya ondan belki
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
-
Ankara
A Rh (+)Haaa simdi dank etti banada ben sihhiyeye giden yol sandim :D
Iyi oldu yazildigi![]()
RR 250 E10
Ankara
A Rh (+)arkadaslar , hala orda park etmek sorun olabilirmiş gibi gelio bana, malum kızılayda herzaman polis mevcut..
![]()
triump tiger 955 cc
ankara
0 Rh (+)arkadaşlar ben yarım saat gecikeceğim... şimdi bi uzatma çıktı... oradan nereye geçeceksiniz...
ben oraya geleyim
[smilie=greencolorz: Kaç Paralık Kafan Varsa O Kadarlık Kask Tak...
triump tiger 955 cc
ankara
0 Rh (+)emil cevapla çabuk ben çıkacağım
triump tiger 955 cc
ankara
0 Rh (+)Arkadaşlar milli piyangodan nereye geçeeksiniz ... emil irtibat numarası yaz...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)