Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Mehmet armıza hoş geldin
    regal raptor makinalar çinde üretiliyor ve çinde parçasının %70 kendi üreten tek firmadır kalitesi klasik çin makinalarının çok üstündedir sorunsuzdur türkiyede 2005 den bu yana piyasası oturmuş tek çin makinadır parça servis satış sorunumuz yok

keeway makinalar macar üretimidir eski distribütörü makinayı 2 sene önce bıraktı bu sene kuba motor distribütörlüğü aldı 150 cc leri tekrar getirmeye başladı ama 250 cc olanları başka adı bilinmemiş bir marka altında enjektörlü modelini getiriyor sağlamlık açısından 250 cc olan makinası daha iyidir ama piyasa değeri yok ve parça servis konusunun ne oldugunu şimdilik pek bilmiyoruz

Benim tavsiyem regal raptor alman su ve fan sogutmalı oluşu bizim için oldugu kadar senin içinde sıcak alanya da çok büyük artı olacaktır şehir içi ve şehir dışı sorunsuz kullanabilirsin kolay gelsin

mehmet akyuz
    doktor
     yok
     alanya
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    Sanırım regali keway ile değil de gv250 ile karşılaştırmak lazım...2011 sonrası balaşorlüsünü kullanan var mı...titreşime çözüm olmuş mu gerçekten balaşör

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı drakyuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım regali keway ile değil de gv250 ile karşılaştırmak lazım...2011 sonrası balaşorlüsünü kullanan var mı...titreşime çözüm olmuş mu gerçekten balaşör
    evet 2011 model ve sonrasındaki makinalarda balansör var ben dahil birçok arkadaşımız balansörlü makina kullanıyoruz vibrasyon olayı balansörle çözüldü yok denecek kadar az V motor olmayan tüm makinalarda titreşim vardır

mehmet akyuz
    doktor
     yok
     alanya
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    raptorun en büyük eksiği bu belki de V motor olmaması...şimdi sıra geldi 2011 - 2012 temiz makina bulmaya:mrgreen:

eralp_goksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eralp Göksu
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9B 2011
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    hadı bakalım rastgelsın

DAYTONA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Savaş Şahin
    Mühendis
     Regal Raptor Daytona
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı drakyuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    raptorun en büyük eksiği bu belki de V motor olmaması...şimdi sıra geldi 2011 - 2012 temiz makina bulmaya:mrgreen:
    350cc DAYTONA ilgini çekerse ben makinamı cc olarak büyütmeyi düşünüyorum. 2011 model ve 3200km de. İlan verdim ama foto koymadım henüz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3701677/detay/
    The best motorcycle rider is the one who lives long enough to carry his grandchildren on the back of his bike.
    Bad riders can not see those days.

dranov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sefir
    Serbest
     yok
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı DAYTONA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    350cc DAYTONA ilgini çekerse ben makinamı cc olarak büyütmeyi düşünüyorum. 2011 model ve 3200km de. İlan verdim ama foto koymadım henüz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3701677/detay/
    Merhaba;

Ben de Etimesgut'tayım.Bütçem yetse motorunuza talip olurdum.Hayırlı satışlar..

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Mehmet armıza hoş geldin
    regal raptor makinalar çinde üretiliyor ve çinde parçasının %70 kendi üreten tek firmadır kalitesi klasik çin makinalarının çok üstündedir sorunsuzdur türkiyede 2005 den bu yana piyasası oturmuş tek çin makinadır parça servis satış sorunumuz yok

keeway makinalar macar üretimidir eski distribütörü makinayı 2 sene önce bıraktı bu sene kuba motor distribütörlüğü aldı 150 cc leri tekrar getirmeye başladı ama 250 cc olanları başka adı bilinmemiş bir marka altında enjektörlü modelini getiriyor sağlamlık açısından 250 cc olan makinası daha iyidir ama piyasa değeri yok ve parça servis konusunun ne oldugunu şimdilik pek bilmiyoruz

Benim tavsiyem regal raptor alman su ve fan sogutmalı oluşu bizim için oldugu kadar senin içinde sıcak alanya da çok büyük artı olacaktır şehir içi ve şehir dışı sorunsuz kullanabilirsin kolay gelsin

bilgi vermek açısından

keeway Land Cruiser 250 olan modelini Kuba motor

R.K.S Crusier 250 Adı altında getiriyor.. malzeme kalitesi gayet iyi fabrikasyon heybe çantalar seyahan camıyla geliyor ön arka disk fren V motor selesi oturuş pozisyonu vs çok rahat

param olsa land cruiser düşünebilirim ama regal'de yabana atılacak mal değil piyasası var.. arıza verme % si çok düşük parça bulma sıkıntın yok

şiddetle tavsiye edilir
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilgi vermek açısından

keeway Land Cruiser 250 olan modelini Kuba motor

R.K.S Crusier 250 Adı altında getiriyor.. malzeme kalitesi gayet iyi fabrikasyon heybe çantalar seyahan camıyla geliyor ön arka disk fren V motor selesi oturuş pozisyonu vs çok rahat

param olsa land cruiser düşünebilirim ama regal'de yabana atılacak mal değil piyasası var.. arıza verme % si çok düşük parça bulma sıkıntın yok

şiddetle tavsiye edilir
    markasını hatırlayamamıştım sağol ek olarak 250 cc R.K.S. makinanın fiatı sekizbin küsür tl hyo ile aynı gibi bu durumda hyo mu R.K.S. mi gerçi mehmet hyo nun bütçesini aştıgını söylemişti

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)