Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Salih Pan Europe çok güzel ama abi yaa :mrgreen: Neyse zaten para mevzusu belli olduğu için ona bakınmakla yetiniyoruz

Bu arada http://www.yakittuketimi.net/ isminde bir site buldum. 4.28 lt / 100 km. yazıyor NT700 için ve çok hoşuma gitti birden Fiyatda istediğim aralığa indirebilirim gibi geliyor. Çanta işinde de bu çok avantajlı bir model gibi duruyor. Bütün verileri toplayınca bu makineyi ciddi ciddi düşünmüyor değilim. Ben transalp falan bilmediğim için (model konusunda çok cahilim) sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Bu makine hakkında ne düşünüyorsun Salih, hoşuna gitti mi? Ben herhalde önümüzde ki ay iyice araştırmaya başlayacağım, o zaman modelleri öğrenirim sanırım.
Vallahi Emre, benim makineyi almadan önce çok model araştırdım, fakat kulaktan dolma-uzaktan görme bilgiler. Kullanan birine sormak en iyisi. Honda biraz sıradışı modeller çıkaran bir firma. NT700 orta sınıf, hafif touring bir makine. Topspeed.com dan bir yorum çevirisi: (özelliklerini saydıktan sonra)..büyük sınıfa geçmeyi isteyen, ancak büyük touring makinelere-ki şehir içinde çok kullanışlı değildirler- çok fazla para dökmek istemeyen kimseler için mükemmel bir alternatif.

Bir cümlede anlatmış: ucuz, şehir içi daha uygun, ama sonuçta touring.
Tabi, bu arada Erkan'ın gösterdiği CBF 600 gibi bir modelle arasında çok fiyat farkı yoksa 4 silindir 4 silindirdir, hem daha yakışıklı, tak yan çanta+topcase'i al sana touring. (Bak daha çok çelişkiye soktum seni :mrgreen:)