Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    lamro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

şamil özdemir
    3d artist
     regal raptor 350 daytona (beyaz=))
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

cok onemli okuyun

merhaba.
    bugun muayene sırasında başıma geleni paylaşmak istedim. bilmenizde fayda var.

250 regal 9b sahibiyim. ruhsatta koltuk sayısı bir yazıyor bilmem sizinkinde kaç yazar. ruhsatta koltuk sayısı 1 olduğu için muayeneden geçemedim. muayeneyi yapan eleman dünyayı kurtaran ses tonuyla bilmem ne bakanlığının yeni çıkan bilmem ne kanunu gereği ruhsatınızda koltuk sayısı 1 yazarken motorunuzda 2 koltuk var (orjinal dışında bişey yok) yolcu koltuğununda ruhsata işli olması gerekir. bunu trafikte yaptırıp 1 hafta içinde tekrar gelmeniz gerekiyor diyerek uğurladı beni. haberiniz ola.
    WAINAKH VU SO

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Allah cezalarını versin ne diyelim . bende muayeneye gidersem arka koltuğu söküp giderim :D

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı lamro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba.
    bugun muayene sırasında başıma geleni paylaşmak istedim. bilmenizde fayda var.

250 regal 9b sahibiyim. ruhsatta koltuk sayısı bir yazıyor bilmem sizinkinde kaç yazar. ruhsatta koltuk sayısı 1 olduğu için muayeneden geçemedim. muayeneyi yapan eleman dünyayı kurtaran ses tonuyla bilmem ne bakanlığının yeni çıkan bilmem ne kanunu gereği ruhsatınızda koltuk sayısı 1 yazarken motorunuzda 2 koltuk var (orjinal dışında bişey yok) yolcu koltuğununda ruhsata işli olması gerekir. bunu trafikte yaptırıp 1 hafta içinde tekrar gelmeniz gerekiyor diyerek uğurladı beni. haberiniz ola.
    Bende 2 yazıyor da; senin istasyon görevlisi saçmalamış yine de.
    Hocam sökersin artçı koltuğunu; sokarsın muayeneye, geçirmeyen görevlinin alnını karışlarım. Bırak bakanlığını trafiğini. Dediğim gibi, sök arka koltuğu, çek başka istasyona yaptır muayeneni.

şamil özdemir
    3d artist
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    üstadım bende düşündüm onu yani sokup baska istasyona gitmeyi ama adamlar sistem kullanıyorlar yani muhtemelen çıkar ortaya üstelik para verdim baska istasyona gittiğimde aynı parayı odetmezlermi bana ?
    WAINAKH VU SO

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Valla trafik çevirdiği zaman ilk baktığı şey, ruhsattaki koltuk sayısı oluyor. Eğer tutmuyorsa yapıştırıveriyor cezayı. 130 lira mı neydi o civarda bir cezası bile var valla
    "CaRPe DieM"

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı lamro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstadım bende düşündüm onu yani sokup baska istasyona gitmeyi ama adamlar sistem kullanıyorlar yani muhtemelen çıkar ortaya üstelik para verdim baska istasyona gittiğimde aynı parayı odetmezlermi bana ?
    Abi farketmez; aynı yere git.
    Ruhsata iki koltuk işletmekle koltukların birini sökmek arasında fark yok ki. Diyelim ki ruhsata iki koltuk yazdırdın; muayeneden sonra üçüncü bir koltuk takmayacağının da garantisi yok.
    -Arkadaş ruhsatta kaç koltuk yazıyor?
    -1
    -Motorda kaç koltuk var?
    -1
    Bu kadar.

şamil özdemir
    3d artist
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    regal bibuçuk yıldan fazladır bende şimdiye kadar hiç ama hiç trafik polisi durdurmadı. ilk kez muayeneye soktum ne lanet bişeymiş başıma güneş geçti walla rengim değişti bu sıcakta ramazanda.2 randevumdu bu şimdi 3 seferde koltuğu sokup goturursem ve yine kıllık yapılırsa bu defa işin içinden çıkamamki bugun muayeneyi yaptırmış olsam oğleden sonra satışını vercektim makinanın. şimdi emniyetten randevu al ( 3 gün içine anca eyüpten alabiledim umraniyede oturuyorum) orayı hallet yeniden randevu al tekrar muayeneye git walla adamdan kapora almasam yaptırmayacaktım sinirler alt üst oldu
    WAINAKH VU SO

mrtglc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat GÜLEÇ
    tekniker
     GV 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    lamro motosiklet muayne istasyonuna mı gittin yoksa normal araba muayne istasyonunamı? artık istanbulda 2 adet motorsiklet muayene istosyonu var. yani fazla beklmeyin diye söylüyorum araç muayene istasyonları çok yoğun oluyo bazen bütün gününü orda harcayabiliyosuun randevu ile gitmiş olmana rağmen. sadece motorsiklete hizmet eden. 1.' si Levent' te, 2.' si Kadıköy Kızıltoprakta.

serdarozgec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serdar ÖZGEÇ
    pazarlama
     Fz6 Fazer
     Tokat
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    arka koltuğu sök git. ben bobber yaptım makineyi dersin. bence kıllık yapma ihtimali yok. diğer türlü ruhsatın değişecek. ona da çok para ödersin diye tahmin ediyorum.
    .

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,144
    şamil geçmiş olsun
    motorun ilk ruhsatı çıkarken bazı muameleciler kaç kişilik bölümüne 1 kişi yazdırdı aslında 2 kişilik yazılması gerekiyor sonrada muayene zamanı böyle sorun çıkıyor koltugu söküp gidince muayeneden geçmesi gerek

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)