DD 250E-9 2006 model 20.000 km olan bir motor için pazarlık yaptım maddi durum ancak buna izin veriyor sizce benim gibi acemi biri için uygunmudur
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 250
ankara
A Rh (+)DD 250E-9 2006 model 20.000 km olan bir motor için pazarlık yaptım maddi durum ancak buna izin veriyor sizce benim gibi acemi biri için uygunmudur
regal raptor daytona 250
antalya
A Rh (+)kardeş merhaba 5 gün önce bende aldım 250 e9 2006 model 16000 de 3200 tl ye aldım ama birazda masrafı var 150 tl kadar artık bu işten karlı mı cıktık kazıkmı yedik bilemıyorum sende hesapla
regal raptor 250
ankara
A Rh (+)bari bir soru daha sorayım bakımlarını tam yaptırdıkdan sonra yazın 1 ay sürecek bir türkiye turuna çıkmayı planlıyorum yaklaşık 5 6bin km yol yapıcam sizce olurmu :D su soğutlmalı olması + bir avantajmış

Regal Raptor DD250E-9B 2011
İzmir
AB Rh (+)Olur tabıı ama sehırlerden bırınde bakım yaptırman lazım. Elın de bıraz yatkın olsa bu ıslere ıyı olur. Ne olacagı bılınmez yolda. :mrgreen: Yaklasık 3000 kmde bır bakım gerekıyor. Senın seyahat da 5 6 bın km surecegıne gore.. Lısteden bakarsın servıs lıstesıne halledersın orda. Su sogutmalı olması bır avantajdır dogrudur.![]()
regal raptor 250
ankara
A Rh (+)peki celil abim eğer şanzıman bakım gerektirirse ne kadar mal olur çünkü biraz uygun fiyata alıcam sanırım
regal raptor 250
ankara
A Rh (+)Abi 2800 tl pazarlık yaptık
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)