Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

kartezyenx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izzet
    memur
     sattım
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba İzzet
    resimdeki makina 350e-6 spyder fiyat olarak sezon sonu şu an 9300 tl nakitte 8500tl ye alınabiliyor bu bayi sezon sonu stok eritmek için biraz daha fiyat inmiş ve çok cazip olmuş
    celil kredi kartına fark alıyo ama ben memurum ne vakit gidem de alam borcum var 1 ay sonra alabilirim ancak ama motor kalmaz ozamanaca adamın elinde denizliden alanyaya getirmek var bide napalım nedersin şuan bende 250 e9 var 6 bin km de

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı kartezyenx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    celil kredi kartına fark alıyo ama ben memurum ne vakit gidem de alam borcum var 1 ay sonra alabilirim ancak ama motor kalmaz ozamanaca adamın elinde denizliden alanyaya getirmek var bide napalım nedersin şuan bende 250 e9 var 6 bin km de
    elinde makina olması işi zorlaştırıyor satıyım desen sezon kapandı satışlar ağır gidiyor ama şans hiçde belli olmaz satabilirsen işin kolaylaşır satıcıyı ara elinde kaç tane makina olduğunu öğren fazla makina varsa kışın satış fazla olamayacığından kampanyada makina bitene kadar kış boyu devam edeceğinden zaman kazanabilirsin ve kredi kartıyla alıcaksan hesap kesiminden sonra çekim yaptır bir sonraki aya ödeme başlar senin aradaki 1 aylık sıkıntını atlatır ayrıca takas yapıyormu ögren yaparsa bir hafta sonu minibüs ayarlar giderken seninkini götürür yenisini alır dönersin

izzet
    memur
     sattım
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    elinde makina olması işi zorlaştırıyor satıyım desen sezon kapandı satışlar ağır gidiyor ama şans hiçde belli olmaz satabilirsen işin kolaylaşır satıcıyı ara elinde kaç tane makina olduğunu öğren fazla makina varsa kışın satış fazla olamayacığından kampanyada makina bitene kadar kış boyu devam edeceğinden zaman kazanabilirsin ve kredi kartıyla alıcaksan hesap kesiminden sonra çekim yaptır bir sonraki aya ödeme başlar senin aradaki 1 aylık sıkıntını atlatır ayrıca takas yapıyormu ögren yaparsa bir hafta sonu minibüs ayarlar giderken seninkini götürür yenisini alır dönersin
    ocaktan sonra hakkaten 2013 ler 11 bin olurmu 2012 0 lar kaç olur

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    ocaktan sonra hakkaten 2013 ler 11 bin olurmu 2012 0 lar kaç olur
    ben 2013 de fiyatın 11 bin olacağını düşünmüyorum ama vergiye gelicek farklar ve enflasyon kayıpları oranında biraz zam olacaktır tabi sezonda kışın yapılan indirimler olmaz
    Konu CELİL tarafından (26.November.2012 Saat 23:21 ) değiştirilmiştir.

izzet
    memur
     sattım
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    ben 2013 de fiyatın 11 bin olacağını düşünmüyorum ama vergiye gelicek farklar ve enflasyon kayıpları oranında biraz zam olacaktır tabi sezonda kışın yapılan indirimler olmaz
    peki bu 8 bin tl fiyat nezamana kadar gecerli kalır kampanya nezamana kadar sürer

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    peki bu 8 bin tl fiyat nezamana kadar gecerli kalır kampanya nezamana kadar sürer
    ilanda yazmış stoklarla sınırlı diye yani elindeki makina bitene ve yaz gelene kadar geçerliymiş

izzet
    memur
     sattım
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    ilanda yazmış stoklarla sınırlı diye yani elindeki makina bitene ve yaz gelene kadar geçerliymiş
    şimdi elimde 6 binde çok temiz 250 e 9 var sahibindene koyacaktım aciliyet doğdu ankarada olsam hemen satarım ama alanya küçük nezaman satılır bilmem sendemi satıyodun motorunu neydi motorun kaça veriyodun

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Ilana bakmadım acaba denizli nur motordan mı satılık Ben motoru ordan aldım seninle irtibata gecebilirim hatta is yerimde (tugay) Kapalı garaj da benim motorun yanında muhafazasını dahi yapabilirim AMA 10 aralıka kadar denizli dışındayım ne yazıkki beklersen konuşalım

izzet
    memur
     sattım
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı mrtckrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ılana bakmadım acaba denizli nur motordan mı satılık ben motoru ordan aldım seninle irtibata gecebilirim hatta is yerimde (tugay) kapalı garaj da benim motorun yanında muhafazasını dahi yapabilirim ama 10 aralıka kadar denizli dışındayım ne yazıkki beklersen konuşalım
    evet denizli nur motor kardeş

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)