:dil:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+):dil:
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
sattım
istanbul
A Rh (-)İLKYARDIM GÖREVLİSİ olmak için İLKYARDIM sınavı
tebrikler:mrgreen:
bu kurs aslında tüm insanların alması gereken (sınavı geçemessen bile) bir kurs. özelliklede biz motorsiklet sürücüleri ve sürekli seyahat halinde olan insanların mutlaka gidip ilkyardım ile ilgili bilgi almaları lazım. bir çok insan derki; benim bilgim zaten var herhangibir kaza anında müdahale edebilirim yaralıya diye, ama kaza anında ve kaza sonrasında O bilgim var diyen şahıs ya ortadan kaybolur (şoka girer) yada kurtarayım derken Yaralıyı öldürür. nitekimde ayda 2 veya 3 kez haberlere çıkar falanca yerde hayat kurtarayım derken yanlış müdehale yaptı diye :mrgreen::?:. neyse fırsatınız varsa mutlaka gidin arkadaşlar, hem kendiniz için hemde sevdiğiniz insanlar için mutlaka bir gün yardımı olur size. yazılı, sözlü ve uygulamalı sınava gireceğiz eğer geçersek hem sertifika hemde özel kimlik veriyorlar İlkyardım görevlisi diye Şimdiden hepinize bollll şans (önce bana:mrgreen: )
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Eralp Erkan abisine çok selamlarını iletiyomuş. Şu anda ders çalışma faslında olduğu için cevap veremiyomuş. Bilhassa özellikle bu konuya binaen görüşecekmiş.. :?:![]()
"CaRPe DieM"
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)
salih abi o araç kullanıcısının titizliğine kalmış bir durum
kimi araç vardır senelerce el değiştirir ama kimse bakım yapmaz
bunun nedeni de hep "benden önceki yapmıştır" muhabbeti yada
araç alım satımında "bütün bakımları yapıldı" ibaresi yüzünden
çoğu araç bakımsız kalıyor
ben araç bakımını 10000 de değil 5000 de yapardım hep ve
aklıma ne gelirse değiştirirdim
bujiler
filtreler ( hava - yağ - gaz - benzin )
balatalar
yağlar
normalde 50 tl ise ben 150 verirdim ama kafam rahat olurdu...
ayrıca
bunu devamlı hale getirdiğinde o araç seni mağdur etmez...
Şu anda 29 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 29 misafir)