cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Virüs gibiyim antivirüsüm ol abim Adam sempatik virüs
Arkadaş, geç yatıp erken kalkmak ne kadar berbat bişey yaaa :( gözlerim kan çanak, binlerce iğne batıyo gibi.. uyumak istiyorummmm :( Günaydınlar herkese ey ahali... av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Adam sempatik virüs Adam king
"CaRPe DieM"
günaydın millet bende geç yattım sabah gözüm yüzüm şiş uyandım offf bugün kim çalışacak yaaa... hiç çalışasım yok...
BİR YERE GİTMEK İÇİN ARABAYA BİNİLİR AMA, MOTORA BİNMEK İÇİN HER YERE GİDİLİR !!!
Günaydınlar Millet Güne sakin başlamak kadar güzel bir duygu yok :mrgreen: uyku almışım, işime gelmişim :mrgreen::mrgreen:
akşam da aynısını söyleyebilecekmisin bakalım :D
theonlygun Nickli Üyeden Alıntı Günaydınlar Millet Güne sakin başlamak kadar güzel bir duygu yok :mrgreen: uyku almışım, işime gelmişim :mrgreen::mrgreen: naber :mrgreen:
marlox Nickli Üyeden Alıntı akşam da aynısını söyleyebilecekmisin bakalım :D tabikide söyleyeceğim. relax olun biraz relaxx :lol::mrgreen::mrgreen: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı naber :mrgreen: bomba bomba :mrgreen::mrgreen:
theonlygun Nickli Üyeden Alıntı tabikide söyleyeceğim. relax olun biraz relaxx :lol::mrgreen::mrgreen: bomba bomba :mrgreen::mrgreen: Neyse, yine konuya girecektim, germiyim ortamı dedim :mrgreen: bi de yeni ilan da düşmemiş hiç :mrgreen:
theonlygun Nickli Üyeden Alıntı Günaydınlar Millet Güne sakin başlamak kadar güzel bir duygu yok :mrgreen: uyku almışım, işime gelmişim :mrgreen::mrgreen: Tebrikler abi, olay budur Günaydın raptörcanlar
Şu anda 100 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 100 misafir)
Etiket Bulutu.
Forum Kuralları