Abi hayırlı olsun yaa, çok sevindimGüle güle kullan inşallah, kazalardan belalardan uzak bir şekilde
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Abi hayırlı olsun yaa, çok sevindimGüle güle kullan inşallah, kazalardan belalardan uzak bir şekilde
![]()
YOK
istanbul
0 Rh (+)Hayırlu uğurlu olsun yeni motorunuz.İnşallah hep güzel günleriniz olur.
Celil abi; herkesin abisidir.Gecenin bi vaktinde,gündüz mesainin ortasında aklıma bi soru takılıp saate bakmadan arayıp rahatsız ettiğim çok olmuştur.Ama her seferinde abiliğini göstererek sabırla karşılamıştır beni.Buradan belirtmek istiyorum ki kendisiyle yalnız 1 kere oturup çay içmişliğim var geçen yıl fuardan sonra.Bu bir kere görüşme bile abiliğini anlamama yetmiş de artmıştır bile.
Kendisine SAYGIYLA...![]()
Daytona 250
Antalya/Alanya
B Rh (+)Salih abi maşaallah motorun okuyor
Kazasız belasız keyifli günlerde bin inşalllah
V strom
istanbul
0 Rh (+)Celil benlede aglaya sizlaya eksisehire gelmisti sagolsun var olsun.ama istanbula dondugumuzde motor kullanmakta yioranmistim baya.buyukcekmecede oturan adami yenibosnaya kadar birakmistim utana sikila hatta al motoru sen git sonra almaya gelirim demistim ama kabul etmemisti.guzel adamdir celilim vesselam dedemiz bizim
Dedeee
DD 250-E6c Daytona
Bursa
B Rh (+)hayırlı uğurlu olsuuuuunn. çok güzel makinadeğmesin, inş kazasız belasız..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)