| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
V strom
istanbul
0 Rh (+)
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)şumakesiz hakkinen mi olurmuş :(
"CaRPe DieM"
Gv 650
istanbul
A Rh (+)[QUOTE=cihan54;120321]Celil abi seni kınıyorum Engin seni kutuluyorum canım kardeşim. :mrgreen: araştırdım yahu
Bu arada:
http://www.medyabar.com/haber/49350/...olay-yeri.aspx
karting'de kızın başı kopmuş bugün. Bizim burda, benim de arada bir gittiğim karting[/QUOTE
Cihanım aman yarışırken kaskol atkı falan takma,bak detaylarda kafası kaşkolu motora dolanınca kopmuş yazıyor![]()
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)dallandırmak istemiyorum ama her yerin kan gölü olması gerekirdi...üfff çok kötü..kapattım konuyu:evil::evil::evil:
V strom
istanbul
0 Rh (+)Cihan sabah okudugumda olayi tam idrak edememistim simdi gordume elim ayağımı titredi. yemin ederim sinirlerim boşaldı okurken şu haberi. anladığım ve yorumladığım kadarıyla kız kaşkoluyla biniyor arabaya, kaşkol da o hızla giderken bir anda akse sıkışıyor ve yarattığı ani gerilim ile kızın kafasını koparıyor. böyle bir durumda o kızın kaşkolu ile o arabaya binmesine izin veren orospu çocukları nasıl bir ceza alacaklar çok merak ediyorum.
çok küçük görülen motorların gücü (bir de buna hızı eklendiğinde) insan gücünün kat kat üzerindedir ki bu da kızın hayatına mal olmuş.gazete yorumlarını okuyorum... kask isteyenlere "korkuyor musun" diyen, tulum vermeyen, güvenlik konusunda uyarı yapmayan işletmeciler olduktan sonra bu olayların olması kaçınılmazdır.bu ülkede insan hayatına değer verilmemesinin, vurdumduymazlığın bir sonucudur bu
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Bu gibi olaylar ne ilk ne de son olacak sorumsuz,eğitimsiz,bilinçsiz,cahil kişiler sadece para kazanma hırsıyla yaşıyorlar .
Yıllar önce Şile plajların orada lunapark içindeki karting pistinde de bir kızcağızın saçları aks miline dolanmıştı kafa derisi kopmuştu berbat bir sahneydi.Adamlar hala orayı aynı şekilde işletiyorlar.
Bu tip yerlerin ruhsatını verenlerden başlamak lazım önce .Denetim varmı ?güvenlik önlemleri ne durumda?
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Herkese Celil abinin gününden günaydınlar... Hayırlı cumalar efendim..
Bugün kötü olaylar olmaması, üzücü haberler almamamız dileğiyle...
"CaRPe DieM"
Şu anda 233 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 233 misafir)