Gökyüzü "bıraktım bırakıcam, ama bıraktım mı da sağlam bırakıcam öyle kolay kolay açmıycam büyük hissediyorum :?" diyor.. hadi hayırlısı..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Gökyüzü "bıraktım bırakıcam, ama bıraktım mı da sağlam bırakıcam öyle kolay kolay açmıycam büyük hissediyorum :?" diyor.. hadi hayırlısı..
"CaRPe DieM"
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Günaydın ReptırRaydırs!
Ankara'da hava yine berbat; günlük güneşlik... :? Benim motor da boynu bükük yarısı sökük yatsın dursun orda garaj köşelerinde...Çok sinirleniyorum çok...
![]()
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)CELİL Abi siteye giriş yapmıştır.
İlgililere duyurulur.![]()
Konu Emrehan tarafından (08.Şubat.2013 Saat 11:16 ) değiştirilmiştir.
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Hemen gerekli kontrolleri yapmaya ve gerekli kişilere Özel mesaj yoluyla uyarıda bulunma, sorularına cevap verme faslına geçiyor. Bilinçli yönetici
Bu arada bugün bi değişiklik olsun beyaa.. Müvekkil :mrgreen: bugün de sen bizim için dua et...![]()
"CaRPe DieM"
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Arkadaşlar hayırlı Cumalar dilerim. Hepimizin duası kabul olsun inş.![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)GÜNAYDIN HERKESE
istanbulda hava kapkara yağmur başladı![]()
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Kardeş bana usta değil vakit lazım.Haftanın 1 günü vakit ayırabiliyorum sadece. O da yetmiyor. Nikelaja göndereceğim parçaları sökmeye başladım, yarın devam edicem, ne zaman biter bilmiyorum.
Daha bunun çamurluklarıyla deposu var, şanzımanı var, zinciri - dişlileri var, lastikleri var, yan kapakları var... Var oğlu var! İş çok, vakit yok. Gelsene yardıma. :mrgreen:
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)izmir'de neredeyse bütün reklam panoları uçmuş durumda güzel izmir'im alışkın değil tabi böyle fırtınalara herkes bi salak takılıyor bugün :D
bu arada 10 mart ta izmride RR üyelerini toplucam sizlerden ricam tanıdığınız RR cıları haberdar etmeniz...
Şu anda 222 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 222 misafir)