| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Doktorum benim halim çok kötü ya.
Hakikaten çok korkuyorum ben diş hekimlerinden. Bilinçaltıma işlemiş artık, o koltuğa oturduğum an, hele bir de o "vızzzzzz" sesi varsa ortamda bittim ben...
Gözümün önüne gelen sahne;
5-6 yaşlarındayım, annemle "dişçiye" gidiyoruz; İbrahim Amca'ya... Alt dişlerimden biri çekilecek. Bekliyoruz, sıramız geliyor, oturuyorum koltuğa, "fıs fıs" sıkıyor İbrahim Amca ağzıma. Uyuştuktan sonra alyor "kerpeteni" eline, yakalıyor dişi, başlıyor zorlamaya. Diş inatçı ama, çıkmıyor yerinden. O zorladıkça benim canım yanmaya başlıyor; çekiştirmeye devam ediyor İbrahim Amca. O kadar ki, koltuktan havalanıyorum neredeyse. Dayanamayınca sarılıyorum bileğine. Kızıyor; öyle bir asılıyor ki kerpetene, elini de tutup destek aldığım için havalanıyorum. Elinde kerpeten, kerpetenin ucunda dişim, bileğine sarılmış vaziyette havadayım. İbrahim Amca başlıyor silkelemeye beni, elini kurtaracak...
Nitekim ellerim bileğinden kurtuluyor, iniyorum koltuğa; dişimin bir kısmı kerpetenin ucunda, kökü bende...
İbrahim Amcanın önlüğünde kan var; annem basıyor feryadı "parçaladın çocuğumu" diye. Üst dudağım patlamış; kan revan...
İbrahim Amca "kökü kaldı" diye arkamızdan bağırıyor ben annemin kucağında kaçarcasına muayenehaneden çıkarken...
Yazarken bile psikolojim bozuldu yemin ediyorum, ağzımda sağlam diş yok; doktora gidemiyorum hayvan İbrahim'in yüzünden...![]()
Konu Emrehan tarafından (06.Mart.2013 Saat 13:36 ) değiştirilmiştir.
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Kötü olmuş be [smilie=greencolorz: Bu da bana kalırsa biraz şans oluyor. Ben diş konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Ağzımda heralde bütün dişlerim çekilmiştir. Ki yarısını kendim çekiyodum. Eğlenceli geliyodu bana.. Arka taraftaki zor olanları da güle oynaya dişçiye gidip çektiriyodum. Hem de dişçi soruyodu "spreyle mi uyuşturayım iğneyle mi" diye.
"Ne spreyi amca yaa çocuk muyuz. Hem sprey ya yeterince uyuşturmazsa? Sen yap iğneni en uyuşturanından amca yaa, elini korkak alıştırma" diyodum. tık diye alıyodu, hadi selametle diyip çıkıyodum :?
"CaRPe DieM"

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Emrehan korku filmi olmuş be bende olsam bir daha dişçiye gitmezdim
tabi alp in eli hafif onu ayrı tutuyorum![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Adamsın![]()
"CaRPe DieM"
Şu anda 49 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 49 misafir)