İyyakşamlarreptırraydırs!!!![]()
![]()
![]()
:mrgreen: :mrgreen:
![]()
![]()
![]()
Felaket bir gündü; yeni bakıyorum foruma. Neler yaptınız bakiim? Feyzırcı sorun çıkardı mı?![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)İyyakşamlarreptırraydırs!!!![]()
![]()
![]()
:mrgreen: :mrgreen:
![]()
![]()
![]()
Felaket bir gündü; yeni bakıyorum foruma. Neler yaptınız bakiim? Feyzırcı sorun çıkardı mı?![]()
Presto Home T100
İzmir
B Rh (+)Forum sessiz...
Bayandan Motorcu Olmaz Diyenlere inat...
V strom
istanbul
0 Rh (+)Oyle oldu boyle oldu emrehan.hersek z raporuni kesti.
Kim benmi ben anahtarimi evde unuttum sokakta kaldim .biri geklir diye bekliyorum.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)bugün herkes uslu :mrgreen:
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Hadi hadddiiii.. Arada bi geldin oraya buraya baktın bakındın.. Dedim işte bilinçli moderatör dedim. Teftiş var, müfettiş başında.. Yine de forumdan uzak kalmıyo.. Heyt kardeşime bak benim :mrgreen: ama o sonraki; konuyu bana bağlayışın olmadı biliyo musun :mrgreen: iyi gidiyodun ama son anda sıvadın :mrgreen:
Asayiş berkemal :|
"CaRPe DieM"
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Ağacım bize gel salça ekmek yeriz dicem ama uzaksın be.Neyse; illa ki biri gelir.
Böle aniden motor satmalar değiştirmeler falan; şimdiden hayırlı uğurlu olsun kardeşim satacağın da, alacağın da. Ama gitgide hızlanıyosun; nal toplatmada ihtisas yapıcan gibi geliyo ama hayırlısı bakalım.
Pîrim sen varken sesi çıkmıyo tabii kimsenin. :mrgreen:
Sen olmadığın zamanlarda o pis feyzırcı neler çektiriyo bize bi bilsen... :( Dimi Ağa? :mrgreen:
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Emrehan Demiröz.... Olmadı....
:mrgreen: o yağcı ve moral verici, kardeşçe sözlerimi geri alıyorum :mrgreen:
"CaRPe DieM"
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
V strom
istanbul
0 Rh (+)Sabah engin cihanin gazina gelmedi ama ben senin gazina geldim emre han.
Evet ya karin agrisi gibi sormasabah enginle beni nerdeyse tutusturuyordu
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Arkadaş, bir kişi de benim yanımda olmaz mı :? Tüm şehirler bir oldu, sakaryaya karşı bu alemde.. neyse .. ben tek de yeterim.. Sakaryalıyız nihayetinde..![]()
"CaRPe DieM"
Şu anda 121 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 121 misafir)