| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Daytona 250
İzmir
A Rh (+)fotolar nerdeeeeee!!!! =)
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)dün güneykan akşam atarım demişti unuttu yada halı saha maçı nedeni ile eve yorgun gelip uğraşamadı bugün atar heralde.. bende çok sabırsızlandım sabah msj attım
izmir ekibi olarak bir kaç sürüş planı yaptım
zamanı geldikçe bunlara da yer vercez
ama öncelikle cengiz abi den bizler için toplu sürüş eğitimi vermesini rica edicem sonrasındaki planlar ise şu şekilde
Mart 2013 Bostanlı İskele>>>25km>>>> Sasalı doğal parkı
Nisan 2013 Balçova kipa >>>60km>>>> Gümüldür ( mangal ) ( bizim yazlıkta )
Mayıs 2013 Balçova kipa >>>80km>>>> Çeşme ( yat turu )
Haziran 2013 1. Festival >>>170km>>>> Özel Adamlar Motofest Aydın/Didim
Haziran 2013 2. Festival >>>225km>>>> 7. Kuşadası Motofest
Temmuz 2013 ziyaret >>>250km>>>> Bodrum ( Dr. Alp ziyaret )
Ağustos 2013 toplu sürüş>>>300km>>>> Marmaris
REGAL BUZDOLABI
İZMİR
0 Rh (+)Eline sağlık kankam güzel ve eğlenceli bir liste yapmışsın, bu konu için ayrı topik açtım önerilerimizi orada paylaşalım
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=7168
MOTOSİKLET HASTASI DEĞİLİZ RÜZGAR BAĞIMLISIYIZ...
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)Engin plan güzel ancak naçizane birkaç önerim olur size:
bodrum-marmarisi birleştirin..önce marmaris dönüşte bodrum gibi..zira 1 ay ara hırpalar sizi..:?
didim sonu ile kuşadasını birleştirirsen süper olur..ancak herkes işini ayarlayabilirse tabi..:(
grupta kimler uzun yol yapmış bu da önemli..(300km üstü)..dolayısıyla iyi bir antrenman süreci gerekebilir..![]()
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)Mart 2013 Bostanlı İskele>>>25km>>>> Sasalı doğal parkı
Nisan 2013 Balçova kipa >>>60km>>>> Gümüldür ( mangal ) ( bizim yazlıkta )
Mayıs 2013 Balçova kipa >>>80km>>>> Çeşme ( yat turu )
Haziran 2013 1. Festival >>>170km>>>> Özel Adamlar Motofest Aydın/Didim
Haziran 2013 2. Festival >>>225km>>>> 7. Kuşadası Motofest
Temmuz 2013 ziyaret >>>250km>>>> Bodrum ( Dr. Alp ziyaret )
Ağustos 2013 toplu sürüş>>>300km>>>> Marmaris
abi zaten km leri yazdım oraya yavaş yavaş mesafeyi uzatmak adına bu listeyi yaptım yani sadece aklıma geleni yazdım sanmayın araştırdım :D
sıralamalarda km ler yavaş yavaş artıyor böylece uzun yol bir anda uzun olmayacak :D yavaş yavaş açılcaz :D
Regal Raptor DD250E-9
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Selam motorcu kardeşlerim, farkındaysanız yeni girebildim foruma..Takdir edersinizki ögrenciyim ve çalışanım..yogunum yani.Engin msj atıyor hergun bana saolasun ama bn daha eve gecme fırsatı bulamadım.Dün halı saha macından sonrada evde degildim.Fotografların boyutu buyuk.Onları foruma atmak yerine herkesin bakıp indirebilecegi ortak bi alana atabilirim.DropBox gibi..Burdan da linki paylasırım.Sizden ricam sabırsız olmayınız hersey kontrol altında..Bugun eve gecmeye calısıcam, hallederm ozaman..Cok güzel bi ekibimiz var, umarım daha da büyürüz..Bir sonraki bulusmayı sabırsızlıkla bekliyorum ;)
Bakma güzelim, atla gezelim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)