Celil abi 20 kişiye yakın olacağız önceden rezervasyon yapmak lazım. hazırlıkları ona göre yaparlar dimi abi
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
GV 250
istanbul
A Rh (+)Celil abi 20 kişiye yakın olacağız önceden rezervasyon yapmak lazım. hazırlıkları ona göre yaparlar dimi abi
V strom
istanbul
0 Rh (+)Cumartesi herkse uyuyor anlaşılan,aykırı ses çıkmadı hiç
hava da iyi olmasıyla cumartesi uygundur.
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)abii bana hiç farketmez boş gezenin boş kalfasıyım su sıralar ama pazara kendişni ayarlamış cumartesi gelemeyecek olanlar olabilir , iyicee herkes ben cumartesi gelebilirim desin ondan sonra cumartesiye cekelim abi , ama pazar günü de hava cok güzel duruyo![]()
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Arkadaşlar sınavlardan dolayı pazar günü gelemeyecek birkaç arkadaş var hava uygun olursa toplantıyı cumartesi ye çekelimmi herkesten yorum bekliyorum
Not: şimdilik c.tesi hava kötü
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Şu toplantıyı bu tarafa doğru çekseniz ya![]()
"CaRPe DieM"
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)ctesi ben gelemem çalışıyorum:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+):| Şartlar el verdiğinde gelebiliyorum sadece. Bu haftasonu motoru bakıma sokucam, yağ değişimi vs vs. Haftaya haftasonu Tekirdağ'a gidicem. Dönüşte istanbul'da kalıcam bi gece... Görebildiğimi görmeye çalışıcam, hazır motorla gelmişken de
Al benden de o kadar. Çalışmıyorum da öyle işte![]()
"CaRPe DieM"
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)Benide ekleyin arkadaslar bende geliyorum![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)