pazar günü olursa gelebilirim arkadaşlar cumartesi bende çalışıyorum
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)pazar günü olursa gelebilirim arkadaşlar cumartesi bende çalışıyorum
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Cevdet +1
Erkanım gel tabi ya iki tekerlekli ise bizde iki ayaklıyız:lol:
Şekiliz yaaaa
Olum sen niye pusuda bekliyorsun,adam demiş ki kaskla gel kardeşim ben seni yurutmem artcı alırım diye,sen nerelere cekıyorsun![]()
GV 250
istanbul
A Rh (+)Cevdetim şu koca dünyada beni tek anlayan sensin. Adamın dibi.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Arkadaşlar 24 mart pazar ortaköyde kahvaltıya gidiyoruz patch dağıtımı yapılacaktır HERKESİ BEKLİYORUZ
BULUŞMA YERİ: Beşiktaş vapur iskelesi karşısındaki çay bahçesi önü (köprünün altı)
SAAT : 10.00
KAHVALTI MEKANINA HAREKET :10.15
KAHVALTI YERİ :Ortaköy marmaris büfe
* - aidikurt
1 - CELİL
2 - mrtglc
3 - ağafendi
4 - osmankzlkaya
5 - Salih
6 - Anilgardiyan
7- Tgyzgn
8- Caner
9- Fatih
10- mustafaaksoy
11- dtahir
12- ahmet kaşıkçı
13- Av.cevdet yılmaz
14- Gestapoz
15- anilaki
16- korhan 751
17- Erkan 28
18-?
19-
BAKIRKÖY ÇEVRESİNDEN GELİCEK ARKADAŞLAR İNCİRLİ ÖMÜR PLAZA KARŞISINDA ÜST GEÇİTİN ALTINDA (TOPKAPI YÖNÜ) 09.15 BULUŞUYORUZ BENDE ORAYA GELİCEM
LİSTEDEN GELEMİCEK ARKADAŞ VARSA HABER VERSİN YARIN KAHVALTI MEKANINDA REZARVASYON YAPICAM
İstanbul
A Rh (+)anadolu yakasından gelen varsa ortak bi yerde toplanıp beraber gecbiliriz karşıya![]()
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
İstanbul
A Rh (+)Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)