Balata spreyleri özeldir. Diğer pas sökücü ve yağlayıcı spreyler sürtünmeyi azaltır kazalara sebebiyet verebilir.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Balata spreyleri özeldir. Diğer pas sökücü ve yağlayıcı spreyler sürtünmeyi azaltır kazalara sebebiyet verebilir.
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Anıl acaba motoru şehiriçinde kullanıp bol fren yapıp sonra ön diske su felan tuttun mu? Disk çarpılmış olabilir ya da ön rulmanda problem var.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)ön frenlerden gelen sesin sebebi bazen fren kaliperleri yeni olduğundan içindeki balatayı iten pistonlar sıkışma yapıyor ve balatalar ileride kalıp fren diskine değiyor kaliperi söküp pistonları yağlayıp alıştırmak gerekiyor![]()
İstanbul
A Rh (+)Konu Anilgardiyan tarafından (11.April.2013 Saat 19:39 ) değiştirilmiştir.
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
İstanbul
A Rh (+)Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Celil abinin dediği problem sanırım, o baktı çözemedik dedin diye yazıyordum ama büyük ihtimalle problem ondan.![]()
İstanbul
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)