Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 6 Toplam 12 Sayfadan BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu
Toplam 119 adet sonuctan sayfa basi 51 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    inancalio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inanç Ali Özdemir
    Reklamcı
     Honda XL650 Transalp
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Arakadaşlar, daha önce Celil ile paylaşmıştım; Çarşamba günü doktor randevum var, muhtemel bir şey çıkmayacak ama benim durumum en geç Perşembe netleşecek. Eğer gelmemle ilgili bir pürüz çıkmazsa ben Cumartesi sabahın köründe (6-7 filan gibi) yola çıkarım. Malum benim motordan ötürü hız sınırım olduğu için (Max 100-110) basar giderim diyen arkadaşlarıma engel olmak istemem. Erken çıkarım siz bana yetişirsiniz. Bu arada Cuma'dan gidecekler bilgilendirme yaparsa gelirken yanımızda ortak tüketim için neler getireceğimizi biliriz. Ayrıca kimler neleri getirebilir diye önden bir liste oluşturabilirsek iyi olur diye düşünüyorum. Örneğin: üç tane tel ızgara yerine 3 ayrı malzeme götürmek gibi

mrtglc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat GÜLEÇ
    tekniker
     GV 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Güzel bir gezi olacak arkadaşlar. İyi eğlenceler sizlere.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,625
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı Emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok abi zaten biz kesin beraber geçeriz erkendende, kahvaltıyı yaparlarsa olay çıkartırız bak önceden söyleyeyim

Evet Cihan yaa, topla gel ekibi bak İbrahim' de makine almış zaten onunda rodajı dolmuş olur :mrgreen:
    emre bende cuma günü gidiyorum malesef
    aşağıda yazmıştım ama atlamışsın sanırım

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı inancalio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arakadaşlar, daha önce Celil ile paylaşmıştım; Çarşamba günü doktor randevum var, muhtemel bir şey çıkmayacak ama benim durumum en geç Perşembe netleşecek. Eğer gelmemle ilgili bir pürüz çıkmazsa ben Cumartesi sabahın köründe (6-7 filan gibi) yola çıkarım. Malum benim motordan ötürü hız sınırım olduğu için (Max 100-110) basar giderim diyen arkadaşlarıma engel olmak istemem. Erken çıkarım siz bana yetişirsiniz. Bu arada Cuma'dan gidecekler bilgilendirme yaparsa gelirken yanımızda ortak tüketim için neler getireceğimizi biliriz. Ayrıca kimler neleri getirebilir diye önden bir liste oluşturabilirsek iyi olur diye düşünüyorum. Örneğin: üç tane tel ızgara yerine 3 ayrı malzeme götürmek gibi
    ben bol miktarda bardak,çay,çatal ,ıslak mendik , çöp şiş , bir de ayarlayabilisem çaydanlık

market alışverşinide şöyle yaparız.
    biz cumdan mekanın durumu tespis ederiz ortam uygun olursa
    cumartesi gelecek arkadaşlardan marketten neler alıp gelebileceğini söyleriz ,kahvaltılık ,,mangallık içecek vs.
    uyarmı

cumatrtesi ist den bi senle emre ve eşi geliyor sanırım
    onla numaralarınızı alıp irtibata geçin bence

yeni liste
    1- Ağafendi ,Ayşenur CUMA
    2- Emre,Habibe CUMARTESİ
    3- murat ve özgür ,bursa
    4- celil,ayça
    5-
    6- Burak ÇALIK
    7- komutan
    8- serhat CUMA..
    9-caner ve tayfası
    10-bi ihtimal görkem
    11-kurşat ışık
    Konu ağfndrdm tarafından (14.May.2013 Saat 20:59 ) değiştirilmiştir.

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben şahsım adına sezonu kapadım. (En azından büyük bölümünü) Ama Emreye İbrahim'e falan seslenirseniz bi ihtimal katılabilirler sizlere bilemiyorum (Ben şu anda ekiple bağı kopardım, kimseyle görüşmüyorum). İbo makine mi almış
    Geçmiş olsun Cihan' ım debriyaj olayını okumuştum ondan dolayımı sezonu kapadın? İnşallah en kısa zamanda toparlarsın Ekiple niye bağı kopardın başka bir sıkıntı mı var? :? İbrahim' i facebook tan takip ediyorumda motor aldı gibi algıladım, yanılıyor olabilirim.

Evet Celil abi Cuma geçeceğini kaçırmışım tekrar okuyunca anladım :mrgreen:

İnanç abi bende sabah geçeceğim muhtemelen ama Kartal' dan direkt basar giderim diye düşünüyorum ama senin olay netleşince tekrar haberleşiriz.

Ağa market olayı için sıkıntı yok Habibe ile biz halletmeye çalışırız yer sorunu olmadığı sürece ne isterseniz alırız. Sanırım yan çantaları bu sefer almam gerekecek :mrgreen: Bizde çaydanlık var getirelim mi Cumartesi sabahına?

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Onun da etkisi var tabi birçok şeyde.. Bi de benim maddiyat takla attı. İflas ettim gibi bir durum oldu. Milletle de bu sebepten bağımı kopardım biraz da. Dolmuş parası dahi kalmadı cepte. Bikaç ay da böyle idare etmem gerekecek. O yüzden kimseye de yük olmayım dedim, milletten motordan elimi eteğimi çektim.

Battım bari, adam gibi batayım dedim, motoru da ağır bakıma sokucam... Velhasıl, bi elzem sıkıntı falan olmazsa Ağustosta görüşürüz inşallah... [smilie=greencolorz:
    "CaRPe DieM"

Serkan Kürkçü
    Asker
     Honda Shadow 750
     İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    34
    Beğenilmiş
    26
    Cumartesi çıkacak arkadaşlardan fazla kaskı olan varmı aceba arkadaşım gelmek istedi ama kask yok mümkün olursa sevinirim.
    Aga koordinatör olarak bize düşen görevler varsa söyle hazırlayalım(levazım/ikmal malzemesi) konuk oyuncu gibi gelmeyelim=)) hatta bi muhtemel liste yapalım listeden elinde olanlar getirsin olmayan malzemeleride zaman varken temin edelim

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    ben bol miktarda bardak,çay,çatal ,ıslak mendik , çöp şiş , bir de ayarlayabilisem çaydanlık,tuz.baharat getiririm

tel ızgara cıra falan filan
    ha birdeküçük balta yada keseri olan varsa çok işe yarar.

bende tonla kask var ama
    cuma çıkıyorum

kürşat ışık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kürşat ışık
    Öğrenci
     Regal Raptor DD150-E
     körfez kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar ben hafta sonu malesef izmit'de olamıcam..:(
    sizinle tanışmayıda çok istiyordum...başka zaman nasip olacak inşallah..

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onun da etkisi var tabi birçok şeyde.. Bi de benim maddiyat takla attı. İflas ettim gibi bir durum oldu. Milletle de bu sebepten bağımı kopardım biraz da. Dolmuş parası dahi kalmadı cepte. Bikaç ay da böyle idare etmem gerekecek. O yüzden kimseye de yük olmayım dedim, milletten motordan elimi eteğimi çektim.

Battım bari, adam gibi batayım dedim, motoru da ağır bakıma sokucam... Velhasıl, bi elzem sıkıntı falan olmazsa Ağustosta görüşürüz inşallah... [smilie=greencolorz:
    Çok üzüldüm Cihan' ım inşallah biran önce durumları toparlarsın Allah güzel gönlüne göre versin inş.

Sayfa 6 Toplam 12 Sayfadan BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)