Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 5 Toplam 12 Sayfadan BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu
Toplam 119 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Ultragore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

enes parlar
    gıda mühendisi
     mct 250 cc
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    celil abi biz yenikapıya aldık biletleri ve bildiğim kadarıyla pendik iskelesine yada karşıda herhangi biyere değiştirme imkanımız yok yani karşıdan tekrar geri gelmemiz gerekecek gebzeye ..Olay çok sinir bozdu ancak maksat birlikte olmaksa biz gelicez yağmurda yağsa karda yağsa iptalde olsa ordayız ..

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,917
    Beğenilmiş
    7,147
    Alıntı Ultragore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    celil abi biz yenikapıya aldık biletleri ve bildiğim kadarıyla pendik iskelesine yada karşıda herhangi biyere değiştirme imkanımız yok yani karşıdan tekrar geri gelmemiz gerekecek gebzeye ..Olay çok sinir bozdu ancak maksat birlikte olmaksa biz gelicez yağmurda yağsa karda yağsa iptalde olsa ordayız ..
    enes ben dahil 3-4 kişi avrupa yakasında oturuyoruz yenikapı yolumuz üzerinde birlikte gidip gelebiliriz
    istanbul içinde sarıyer kilyos tarafına deniz kenarında kamp atabiliriz kamp atılacak yer bilen varmı bölgeyi iyi bilenlerden yorum bekliyorum kilyosa gitmek daha uygun olabilir

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    İlginç bi olay oldu, yönetime mail yazdım bana dönen cevaba bakar mısınız?

Ben:

Selam,

Festivalin iptal edildiğiyle ilgili bir haber aldım. Doğru mudur? Bu festival için 1 hafta önceden yüklü miktarda yolculuk bileti aldım ve iptal olması durumunda zarara uğramış olacağım. Beni aydınlatmanızı rica ederim.

Organizatör :

Merhaba Özgür bey siz ne amaçla ve neyin biletini aldınız bunu anlayamadım.

Festivallin rockn coke ile aynı hafta yapılacağına dair bilgilendirme yazılarımızı tüm gruplarımızda yayınladık.

Aşağıda ektedir.

Değerli dostlar;

Extreme Fest'i ilk yayınladığımız haftalarda kimi gruplarda " Türkler bunca sportif faaliyeti ve dev konserleri tek başlarına yapamazlar " diyorlar, akıllarınca bizimle kafa buluyorlardı...

Kendi açılarından haklılardı; Zira onlar dünyada eşi benzeri görülmemiş böylesi bir festivali değil yapmak, düşünebilmekten dahi acizdiler... Kıskanmaları ve karalamaya çalışmaları gayet normaldi.

Lakin! tüm bunlara karşın... Çok iyi düşünülmüş, planlanmış ve kaleme alınmakla yetinilmeyip, eylem sahasına inmeye hazırlanan bu dev etkinliği... Provake edecek sermaye gücünden başka hiç bir şeye sahip değillerdi... Bir süre bu yolu da denediler ama başaramadılar...Zira onlar bu ülkedeki inandırıcılıklarını yitirmişlerdi.

Evet, bizler...
    Yaklaşık beş aydır delice bir koşuşturmayla, türlü imkansızlıklarımıza rağmen ve inanılmaz bir alt yapıya sıfırdan var ettiğimiz; " Extreme Fest 2013 " festivalimizde artık çıtamızı çok daha yükseklere çekebilmenin, haklı gururunu yaşıyor ve %100 Türkiye insanın eseri olan " Extreme Fest 2013 " festivalimizle... Dünyanın en zengin ve en itibarsız ülkesine ait dev sermaye gruplarına karşı; Onların festivalleriyle aynı haftada....

- Buradayız! Diyoruz!

" Extreme Fest 2013 " festivalimiz 6 - 7 - 8 Eylülde eskisinden çok daha güçlü bir alt yapı ve sahne kadrosuyla...

Sizlerle...

İlginize ve bizlere olan inancınıza teşekkür ederiz.

Murat Ceylan
    DvM Grup...

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

enes parlar
    gıda mühendisi
     mct 250 cc
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    abi karşıda bir yer olursa bizim için çok daha iyi olur zaten moralimiz yeterince bozuldu :D şile ye gitmek bizim içinde çok iyi olurdu ancak festivale göre plan yaptık o yüzden direkt karşıya bilet aldık ..

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,917
    Beğenilmiş
    7,147
    Özgür bu face sayfasında yayınladıkları yazı fakat üye olmayanlar göremiyordu bende bugün üye oldum ve bu yazıyı gördüm
    ayrıca bu yazının başlığında iptal yazmıyor ve tarihler yazının devamını açınca belli oluyor bu yüzden kimse mesajın içeriğini algılayamıyor
    bilği verdik dediği muhtemelen üye gruplardır

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    enes ben dahil 3-4 kişi avrupa yakasında oturuyoruz yenikapı yolumuz üzerinde birlikte gidip gelebiliriz
    istanbul içinde sarıyer kilyos tarafına deniz kenarında kamp atabiliriz kamp atılacak yer bilen varmı bölgeyi iyi bilenlerden yorum bekliyorum kilyosa gitmek daha uygun olabilir

Bu sarıyerdeki gidilecek kısırkayanın yan tarafında, Gümüşdere diye biryer var. Uydudan bakınca tesis felan görünüyor. Oraya kamp atabilir miyiz?

Bu arada biz geliyoruz diye zoraki bir toplanma olmasın, keyif alacaksak yapalım bu kampı

enes parlar
    gıda mühendisi
     mct 250 cc
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    katılıyorum özgür ..Ne olursa olsun herkes festivale göre plan yaptı biz geleceğiz diye zoraki bir olay olmasına gerek yok biz bi şekilde kamp atacak yer buluruz

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,917
    Beğenilmiş
    7,147
    Alıntı Ultragore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katılıyorum özgür ..Ne olursa olsun herkes festivale göre plan yaptı biz geleceğiz diye zoraki bir olay olmasına gerek yok biz bi şekilde kamp atacak yer buluruz
    biz zaten bu durumu konuşmuştuk herkes bu hazırlığın boşa gitmemesi için bir yer bulup kamp yapmak istiyor sizin için özel bir durum yok hepimiz için yapıyoruz rahatsızlık duymayın

enes parlar
    gıda mühendisi
     mct 250 cc
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    işin kötüsü dönüşüde aldık celil abi şileye gitsek eskihisardan bir saatte bursadayız ama bu durumda bizim tekrar taa yenikapıya dönmemiz çok saçma olacak ..Neyse takip ediyorum yer bulalım kamp atalım bakalım muhabbetimize abi .Gitarda getirirm ben kendi müziğimizi kendmiz yaparız ;)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Bağlamamı getireyim mi

Sayfa 5 Toplam 12 Sayfadan BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)