Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    kocacaylak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erdinç Kalafat
    VetHek
     Regal Raptor DD125E
     Balıkesir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Regal Raptor dd125e vitese göre hız kaç olmalı

Arkadaşlar, cuma günü regal raptor dd125e motorumu aldım. Motorsiklet konusunda pek tecrübeli olduğum söylenemez. Motorsiklette devir göstergesi yok. Bende hangi viteste en fazla kaç km hıza çıkarsam motoru redline sokmadan giderim, bunu öğrenmek istiyorum. Motorun sesine önceden aşina olmadığım için devrini tahmin edemiyorum. Hangi viteste hangi hızda kaç devirde seyir edilir bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. İdeal vites, hız oranları nelerdir... Teşekkürler şimdiden.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    erdinç ortalama olarak her vitesin üst seviyesi aşağıdaki gibi

1- 20 km
    2- 40 km
    3- 60 km
    4- 80 km
    5- 100 km

Erdinç Kalafat
    VetHek
     Regal Raptor DD125E
     Balıkesir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erdinç ortalama olarak her vitesin üst seviyesi aşağıdaki gibi

1- 20 km
    2- 40 km
    3- 60 km
    4- 80 km
    5- 100 km
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Hüseyin AYDOĞAN
    Öğrenci
     Regal Raptor
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Erdinç abi hayırlı olsun kafana göre ya. Sesine alışınca anlıcan :D Ben de kafama göre yani :D Bu arada dayanamadım abi arayışlar içindeyim. Bir çaylak daha Custom yapabilirim :D

Erdinç Kalafat
    VetHek
     Regal Raptor DD125E
     Balıkesir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı huseyinaydogan_20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erdinç abi hayırlı olsun kafana göre ya. Sesine alışınca anlıcan :D Ben de kafama göre yani :D Bu arada dayanamadım abi arayışlar içindeyim. Bir çaylak daha Custom yapabilirim :D
    Alalı 140 km kadar yol yaptım. Çok yüksek devire çıkmadığın sürece titreşim yok, sürüşü zevkli. İnsanın sürekli motorun üstünde olası geliyor Gidondan dolayı acayip ilgi çekiyor. Kafamda kask olduğu için kahvedekiler tanıyamamış. Bu tarz motorda görmemişler dediklerine göre. Kendi aralarına acaba kolları falan sakatta mı böyle kolları yukarıda kullanıyor gibi yorum falan yapmışlar :mrgreen: Hamd olsun bir sıkıntımız yok, olmazda inşallah
    .
    Bu arada motora ön siperlik ile kask için arka çanta almayı düşünüyorum. Çanta işi kolayda, ön siperliği illa ki internetten sipariş verebileceğim gibi. Onda da geleni uydurabilir miyim hiç bilmiyorum.

Bide motor koruma demiri 250 cc lerin ki olur mu sence. Belki sormuşsundur önceden.

Motora ilgin ortada, bende pek motorsuz durabileceğini zannetmiyorum. Umarım sende benim gibi gönlünde yatan motora sezon geçmeden kısa zamanda kavuşursun.

Temiz bir motor sahibi olmama vesile olduğun için ayrıca teşekkür ederim... Al motoruda beraber turlayalım

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    250CC'nin motor koruma demirinin olmaması gerekiyor boyut farklılıkları var.. iyi bir demir ustası belki gere gere bir şekilde uydurur ama sağlam olacağını sanmıyorum

hayırlı uğurlu olsun regaliniz kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.. yazın çok sıkıntı olmaz ancak yollar ıslakken sulanmışken mevcut lastiklerle dikkatli olmanızı tavsiye ederim vites aralıklarına zamanla alışırsınız
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Hüseyin AYDOĞAN
    Öğrenci
     Regal Raptor
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Erdinç abi ilgi olmazsa zaten motora dişimi kırarım :D Çok uğraştıydım üzerinde uzun yollar yaparsın inşallah. 150 CClerdeki yeni modellerinde koruma demiri oluyor onların koruma demirleri oluyor. Ben sorduydum oluyordu. Balıkesir Günay motor getirtebileceğini söylediydi. Hatırlamışsındır umarım Günay motoru orayla irtibata geçebilrsin.

Erdinç Kalafat
    VetHek
     Regal Raptor DD125E
     Balıkesir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı huseyinaydogan_20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erdinç abi ilgi olmazsa zaten motora dişimi kırarım :D Çok uğraştıydım üzerinde uzun yollar yaparsın inşallah. 150 CClerdeki yeni modellerinde koruma demiri oluyor onların koruma demirleri oluyor. Ben sorduydum oluyordu. Balıkesir Günay motor getirtebileceğini söylediydi. Hatırlamışsındır umarım Günay motoru orayla irtibata geçebilrsin.
    Evet, motoru aldıktan beri Balıkesir'e geçemedim. Gittiğimde Günay motora uğrayacağım. Umarım kaliteli birde ön cam bulabilirim. Arkaya da kask girecek küçük deri çanta ve birde depo üstü koruyucu diktireceğim kılıf ayarlayabilirsem işlem tamam olacak. Geriye ufak tefek aksesuarlar kalacak. Birde korumalı deri mont. 800-900 kağıt daha masraf var :(

Ah bide ehliyeti almama 1 ay kalmamış olsaydı. Sezon geçiyor, körfez yapamıyacağım motorla

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)