Ben motor alicamda hic kullanmadim daha nasil farklar var aralarinda hani 2 bin felan daha koymaya degermi biraz bilgilendirirmisini beni daytona alicam bu arada bana tam net fiyatlarini gosteren bir link de veririseniz tesekkur ederim
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
kocaeli
A Rh (+)Ben motor alicamda hic kullanmadim daha nasil farklar var aralarinda hani 2 bin felan daha koymaya degermi biraz bilgilendirirmisini beni daytona alicam bu arada bana tam net fiyatlarini gosteren bir link de veririseniz tesekkur ederim
regal raptor daytona 250
antalya
A Rh (+)para durumun iyiyse bana kalırsan bir 350 lik daytona seni mutlu eder bence
regal raptor daytona 250
antalya
A Rh (+)bende ilk defa motor kullandım ve 250 lik aldım ama yetmiyor şimdi bana hacı 250 lik ayağım artık vites atacak ama atacak vites kalmamış o duruma geldik sen 350 lik al hacı ama alışana kadar kesinlikle hız yapma kolay gelsin
yok
kocaeli
A Rh (+)haklisin ya sonucta belli bi sureden sonra basmak istiyicem bende gaza bastinmi beni ceksin isterim bende 350 lik almakta fayda var benim cc imde biriylede kapisirim hem o motorla yaris yapalirimi bilmem ama olsun :D

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Batuhan ilk makina olarak 250cc sana rahatlıkla 1-2 sene yeter 2 seneden sonra 350cc ye ihtiyaç duyarsın maddi anlamda sıkıntı yoksa direk 350cc ile başlayabilirsin sorun olmaz arada kullanış olarak fark yok ama bütçe kısıtlıysa 250cc başlangıç için fazlasıyla yeterli bir makinadır işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun![]()
yok
kocaeli
A Rh (+)haklisinda ama hani ben simdi genc im kanimda baya hizli akar mesaji vermisimdir umarim![]()
yok
kocaeli
A Rh (+)cokda hizli kullanilacak makine degilki abi sonucta chooper tarzi bisey supersport degilki gaza basayim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)