birde 500km önce bakımda farklı bir yağ koydunmu 20-40w gibi kalın yağ koyunca çekiş düşüyor![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)birde 500km önce bakımda farklı bir yağ koydunmu 20-40w gibi kalın yağ koyunca çekiş düşüyor![]()
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)motor aksamından hiçbir ses gelmiyor tıkırtı vuruntu yok. ama yolda giderken motor sanki hafif gaz yemiyor gibi. hane benzin biterken egsozdan acayip bir ses çıkarya aynı onun gibi ses geliyor gaz verirken.
bujilerin hesapta patlak olanının ucu kararmıştı.
motor boştayken gaz açtığımda ise hiçbir şey olmuyor herşey normal.
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Büyük ihtimal buji tekrar gitmiş.Motorun ya az hava alıp çok benzin çekiyor yada elektriksel problemide olabilir.Ali Usta'ya tekrar götür bakalım.
Belki sorun düşünemediğimiz birşey de çıkabilir karbüratörü pislik tıkamışta olabilir ki bahsettiğin durum çoğunlukla ona işaret ediyor.
Ya allllaaaaaaa bende merak ettim şimdi kıl oldum yav.Keşke yakın olsak ta inceleme şansı olsa.
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)![]()
![]()
yandı ampüller çaktı şimşekler yine................
Yıllar önce başıma gelmişti arabamın hava filtresini değiştirmiştim yeni takılan filtrenin beyaz bez gibi olan yüzeyi üzerine daha iyi filtre etsin düşüncesiyle ekstradan ince bir sünger daha yapıştırılmıştı ve araba performans gerektiren durumlarda sağır olmuştu,hava alamıyordu.
Senin motorada bakımda bu tip bir filtre takılmış olmasın??????
Hava filtresini bir kontrol edermisin filtre sadece beyaz kumaş gibi körük yüzeyli halde olmalı ilave bir sünger tabaka varsa yapıştırmadır çıkartırsın.İnşallah sorun bu kadar basittir.
KUBA SUPERLİGHT 200
çankırı
A Rh (+)bujileri yeni değiştirdiğine göre ya subap ayarı bozulmuştur ya da beynini kontrol ettir derim.
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)hava filtresini temizlerim bu akşam tekrardan. baktığımda sadece sünger bide onun önünde bir süzgeç var o kadar. ikisinide daha 1 ay önce temizledim.
Bu sorun öyle bir sorun ki ne elle tutulabilir nede kolay kolay görülebilir birşey. motorun üstünde olup otobana çıkmak gerekiyor.
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)pahalı şeylere geçmeden önce karbiratörün pisliğini boşaltmayı dene, ayrıca aldığın benzinde de sorun olabilir. benzin filtresini de bir kontrol et. kirden tıkandıysa kesik kesik benzin gelir.
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)