#direnniğde
Tanis Nickli Üyeden Alıntı #direnniğde #DirenCevo Sen de hatunu alıp iftara gessene gessene :?
"CaRPe DieM"
cihan54 Nickli Üyeden Alıntı #DirenCevo Sen de hatunu alıp iftara gessene gessene :? Canım o tarihte yollarda olucaz büyük ihtimal. :| #direnwhitesea :mrgreen:
Tanis Nickli Üyeden Alıntı Canım o tarihte yollarda olucaz büyük ihtimal. :| #direnwhitesea :mrgreen: Düşman mı çatlatıyon, ben de gidecem ki.. Huhh... #DirenCihan :(
Ramazan'ın ilk Teravih Namazı'nı 19 dakikada kıldırarak Yozgat'ın gururu olan Merkez Camii İmamı Asım Doğan'a doping şoku...
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
ozguralic Nickli Üyeden Alıntı Ramazan'ın ilk Teravih Namazı'nı 19 dakikada kıldırarak Yozgat'ın gururu olan Merkez Camii İmamı Asım Doğan'a doping şoku... 19 dakika mı.. Doping'i az almış ya da yaşlanıyo. Geçen senelerde daha hızlı kıldırıyodu yav. :mrgreen:
Arkadaş bugun kimse uğramadımı buralara :mrgreen:
Erkan 28 Nickli Üyeden Alıntı Arkadaş bugun kimse uğramadımı buralara :mrgreen: Sen veya müvekkil gelsin de uğrasın buraya diye bekliyodum.. özledim bulaşığı be..
cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Sen veya müvekkil gelsin de uğrasın buraya diye bekliyodum.. özledim bulaşığı be.. bu ay izin kullanıyorum 4 gün ayın 26sı antalyaya gideyrum sende gelsene :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Erkan 28 Nickli Üyeden Alıntı bu ay izin kullanıyorum 4 gün ayın 26sı antalyaya gideyrum sende gelsene :mrgreen::mrgreen::mrgreen: iftarda yoksun yani.
Şu anda 338 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (3 kayıtlı ve 335 misafir)
Etiket Bulutu.
Forum Kuralları