Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    sercankoc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sercan koc
    Öğrenci
     Regal Raptor 125 E
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Çalıştırma Sorunu

Merhaba
    Ya şimdi motoru çalıştırırken hemen çalışmıyor çalıştıktan sonrada vitesi 1e almak için debriyajı sıktığımda duruyor motor:?: yine bu sorunu ilk çalıştırırken de yapıyor soğukken yani , normal gezerken motoru durdurunca da yapıyor ama çalıştıktan sonra hiç bir sorunum yok.
    bu arada motorum rr 125 e.:mrgreen:
    birde motorun yağını değiştiricem ne tavvsiye edersiniz.
    şimdiden teşekkür ederim.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,144
    sercan motor zor çalışması bujilerden olabilir baktırmak lazım soğukken ilk vitese takarken zıplayıp stop ediyorsa motorun ısınmasını beklemek gerekiyor ondadır ısınınca yapmaz bunun dışında karbiratör rolanti ayrı düşük olabilir karbiratörün altında siyah düğme şeklinde ayar vidası var sola doğru azıcık çevirisen rolanti devrini yükseltebiliirsin (ayarlayabilirsin)
    makinayı yeni aldığın için bir servise uğrayıp neyi var neyi yok diye baktırmak iyi olur kolay gelsin

sercan koc
    Öğrenci
     Regal Raptor 125 E
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Abi soğukken yapıyor fakat normal kullanıyorum 5 dk bıyere ugruyorum mesela o zaman da aynısını yapıyor dediğini bir denicem.
    Bide motordan hiç anlamıyorum açıkçası yavaş yavaş bişiler öğreniyorum eskişehirdede yabancıyım güvenipte motorcuya götüremiyorum bazı şeyler duydum motorcuların motorlara yaptıklarını gözüm korktu açıkçası.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,144
    Alıntı sercankoc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi soğukken yapıyor fakat normal kullanıyorum 5 dk bıyere ugruyorum mesela o zaman da aynısını yapıyor dediğini bir denicem.
    Bide motordan hiç anlamıyorum açıkçası yavaş yavaş bişiler öğreniyorum eskişehirdede yabancıyım güvenipte motorcuya götüremiyorum bazı şeyler duydum motorcuların motorlara yaptıklarını gözüm korktu açıkçası.
    işin zor kendine bir servis bulman lazım eskişehirden birkaç arkadaşımız var ama pek aktif değiller konuyu gürürlerse yardımcı olurlar veya soruşturarak kendin bulucan kolay gelsin
    servis listelerinde alttaki yerler var

ESKİŞEHİR MOTORLU ARAÇLAR - SATIŞ / TEKNİK SERVİS
    ALPARSLAN ELMAS - M.K.ATATÜRK CAD. NO:89/A ESKİŞEHİR 222.226 39 01 - 532.661 74 28 - esmoto.yamaha@hotmail.com

ÇINAR BİSİKLET - YEDEK PARÇA
    ESAT ÇINAR - HAYRİYE MAH.ULUTAŞ SOK. NO:24 ESKİŞEHİR 222.234 49 42 - http://www.cinarbisiklet.com/

sercan koc
    Öğrenci
     Regal Raptor 125 E
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    teşekkür ederim :(

nevzat
    mühendis
     regal raptor 250E-9B
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Selam Sercan

Ben de senin yaşadığına benzer sorunlar yaşıyorum o yüzden çalıştırdıktan sonra biraz ısınmasını bekliyorum beklerken de Celil abi nin bahsettiği ayar vidasıyla rölanti devrini arttırıp motorun daha çabuk ısınmasını sağlıyorum daha sonra rölanti ayarını normale getirmek gerek tabi ama ben onu genelde unutuyorum ) . (Celil abi yanlış hatırlıyorsam düzeltir ama rölantiyi arttırmak için o ayar düğmesinin olduğu tarafta durduğunda o butonu saat yönünde çevirmen gerek arttırmak için diye hatırlıyorum )
    we believe in the sky, and we don`t believe in the sunroof

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)